ZBOG OVAKVIH UČIM SINA DA DEVOJKU ZA PRVI DEJT VODI NA BAZEN: Njene transformacije ŠOKIRALE internet! Niko ne veruje da je to ONA!
Foto: Printskrin Tik Tok

VIDEO

ZBOG OVAKVIH UČIM SINA DA DEVOJKU ZA PRVI DEJT VODI NA BAZEN: Njene transformacije ŠOKIRALE internet! Niko ne veruje da je to ONA!

Ludi svet -

Alisa Segrist ima samo 21 godinu i tek se nedavno pridružila društvenim mrežama, ali već je postala prava zvezda na TikToku s 345 hiljada pratilaca.

Alisa je, naime, prepoznatljiva kao devojka koja ima dva totalno različita identiteta, a razliku u suštini čine šminka i zubna proteza.

Ova devojka iz Masačusetsa ostala je bez zuba zbog poremećaja poznatog kao amelogenesis imperfecta (defekti zubne gleđi), a njena misija je razbiti stigmu vezanu za mlade ljude koji se nose s takvim zdravstvenim situacijama.

"Ne treba da imate zube da biste bili lepi ili se osećali tako", poručila je Alisa u jednom od snimaka na svom profilu, ali je priznala i da je imala velikih problema sa samopouzdanjem sve dok nije nabavila protezu.

Iako ispod njenih klipova ima mnogo je zločestih komentara, koji su je verovatno pratili dobar deo rane mladosti, milost prema mladoj Amerikanki na TikToku nisu iskazale čak ni žene:

"Zbog ovakvih učim sina da devojke na prvi dejt izvodi na bazen", poručila je Alisi izvesna Kim.

Srećom, na tiktoku ima i dosta osoba koje joj iskazuju podršku, a u svom poslednjem videu je istakla da joj je ogroman oslonac njen suprug.

(Kurir.rs(Net.hr)

Bonus video:

03:18

Maeya Sun Sun: Neverovatna transformacija iz muškarca u ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track