DEVOJČICA NAŠLA MLEKO SA SVOJOM SLIKOM, PA KOMŠIJE POZVALE POLICIJU: Nije znala TRAGIČNU priču koja je obeležila njeno detinjstvo!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

DEVOJČICA NAŠLA MLEKO SA SVOJOM SLIKOM, PA KOMŠIJE POZVALE POLICIJU: Nije znala TRAGIČNU priču koja je obeležila njeno detinjstvo!

Ludi svet -

Boni Loman (7) je bila šokirana kada je jednog običnog dana ugledala svoju fotografiju na kutiji mleka. Nije mogla ni da pretpostavi da je razlog ove fotografije prilično jeziv.

Nestala Deca
foto: PrintScreen

Naime, Boni je oteta sa tri godine. Njen otac ju je godinama tražio, angažovao se na sve moguće načine što je uključilo i njenu sliku u kampanji “Nestala deca na kutiji mleka”. Njeni otmičari su zapravo bili njena majka i očuh, a sa sedam godina, Boni se nije sećala svog oca ili otmice.

Boni je želela da zadrži kutiju nakon što je primetila jednog dana dok je išla u kupovinu sa očuhom. Njen očuh je pristao pod uslovom da to krije. Međutim, njene komšije su otkrile istinu nakon što je Boni slučajno ostavila kutiju sa vrećom igračaka u njihovoj kući. Pozvali su policiju i Boni se ponovo sastala sa ocem.

Inače, ovaj program je razvio Nacionalni savet za bezbednost dece SAD da bi se stvorila svest o nestaloj deci. Uprkos povećanju svesti javnosti, to nije uvek bilo uspešno, međutim je zamenjen Amber Alert sistemom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:58

ISPOVEST MATIJE KOJI JE ROĐEN KAO DEVOJČICA, A UPRAVO MENJA POL: Na početku sam potiskivao želju da BUDEM MUŠKO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track