SLUŽILA SE TRIKOM, PA JE NAJURENA: Radila kao fizioterapeut, a uz MASAŽU nudila mušterijama i GROZOTU zbog koje je dobila OTKAZ
Foto: Printskrin Instagram

NE RADI POSAO KAKO TREBA

SLUŽILA SE TRIKOM, PA JE NAJURENA: Radila kao fizioterapeut, a uz MASAŽU nudila mušterijama i GROZOTU zbog koje je dobila OTKAZ

Ludi svet -

Nikol Doši preselila se iz Kine u SAD i okušala se u raznim karijerama, uključujući agenciju za nekretnine i rad u kozmetičkom salonu pre nego što je uspela kao model za sadržaje za odrasle. Međutim, ona je i "magnet" za otkaze jer je previše slobodna i smela.

Naime, Nikol je zabranjena na "OnlyFans-u" nakon što je ponudila seks tombolu svojim pretplatnicima, a sada je priznala da je bila otpuštena i s prošlog posla jer je njen šef došao do nezgodnog otkrića.

Nikol je otkrila kako je dobila otkaz iz kozmetičkog salona u kojem je zapravo bila zaposlena kao maserka, iako se salon fokusirao na negu lica i žensku klijentelu. Naime, njen šef je saznao da je Nikol svojim klijentima počela nuditi dodatne usluge, tačnije, seks usluge.

Govoreći nedavno na podkastu "No Jumper", Nikol je pričala slušaocima o svojim poslovnim iskustvima. Uprkos tome što je na kraju dobila otkaz zbog svojih nestašluka, Nikol je naglasila da na njenom radnom mestu nije bilo ničeg lošeg, napomenuvši: "To je bilo samo normalno mesto za masažu", i dodaje:

"Kad sam se zaposlila, to je bio prostor za negu lica, dakle kozmetički salon. Šef me zaposlio kao maserku i trebalo je masirati samo žene", objasnila je ona. Međutim, kada joj klijentkinje nisu davale bakšiš za njen rad, Nikol je došla na ideju da zaradi više novca od svog maserskog posla.

"Tako sam počela hodati po ulicama Njujorka koje su stalno prometne, ljudi stalno prolaze. Samo sam stajala i delila vizit karte muškarcima", ispričala je Nikol.

"Imala sam svoj trik. Rekla bih im, 'hej gospodine, želite li masažu od mene?' pa sam tako dobila klijentelu koja je dolazila na moje posebne masaže", ispričala je. Naime, Nikol nije imala nameru da nastavi s masažom u kozmetičkom salonu, ali jedansusret s muškim klijentom ju je naterao da razmisli o ponudi dodatnih pogodnosti tokom svoje usluge masaže.

"Jednog dana me tip počeo dodirivati po nogama, ja sam bila u šoku", rekla je Nikol, i dodala:

"I onda nije ništa rekao, samo se okrenuo i krenuo u akciju, a ja sam pitala hoće li mi platiti to", rekla je Nikol koja nije mislila da će zbog toga kasnije ostati bez posla.

Nikol bi uz svoje maserske usluge nudila i one seksualne u narednih devet meseci, sve dok joj šef nije naleteo tokom masaže i video šta zapravo radi.

"Kada je vlasnik shvatio da nešto radim mimo masaža, dao mi je otkaz", priznala je Nikol.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:38

BAVIM SE SEKS RADOM! Kristina Ferari otvoreno o uslugama koje nudi već 17 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja