KADA SAM POPIO SVOJ URIN, DEPRESIJA JE NESTALA! Muškarac već 6 godina pije 200 ml ove tečnosti dnevno: Stari urin je uvek smrdljiv
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

KADA SAM POPIO SVOJ URIN, DEPRESIJA JE NESTALA! Muškarac već 6 godina pije 200 ml ove tečnosti dnevno: Stari urin je uvek smrdljiv

Ludi svet -

Hari Metden (34) pije sopstveni urin od 2016. i kako je rekao, od tada se izlečio od svojih psihičkih problema, uključujući probleme socijalne anksioznosti.

Hari je rekao da se njegovo mentalno stanje ubrzo nakon početka ispijanja urina poboljšalo, a tokom godina, Hari je posta zagovornik ispijanja sopstvenog urina.

Hari je rekao da prednosti prelaze njegovu najluđu maštu:

- Od trenutka kada sam popio urin, mozak mi se probudio i uklonio moju depresiju.Osetio sam novi osećaj mira, smirenosti i odlučnosti. Pomislio sam: 'Vau, mogu to napraviti besplatno i uvek se zadržati u ovom srećnom stanju'.

Hari kaže da je njegov urin "super čist" i da sada svaki dan uživa u 200 ml ovog bizarnog napitka, većinom do mesec dana, ali doliven svežim.

- Svež urin nikad nije tako loš kao što zamišljate, neutralnog je mirisa i nije lošeg ukusa, ali stari urin je uvek smrdljiv, dok je ukus profinjen. Samo ću reći da malo treba da se naviknete - rekao je ovaj 34-godišnjak i dodao da mu se se sviđa miris i ukus i starog urina.

Uprkos navodnim prednostima, Hari je dobio određenu reakciju članova porodice zbog svog životnog stila:

- Moja porodica to nikada nije odobravala i od početka je mislila da je odvratno. Moja sestra ne razgovara sa mnom, jedan od razloga je što učestvujem u urinoterapiji. Sada sam odabrao sve svoje prijatelje i svi oni ili praktikuju terapiju svežim urinom ili to odobravaju. Da nisu, ne bih ih imao za prijatelje, jednostavno je tako.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track