IZGLEDA KAO BEZ MOZGA, A ZAPRAVO JE GENIJE: IQ joj PREVISOK, članica je MENSE a momci moraju da prođu TEST INTELIGENCIJE pre dejta
Foto: Instagram

nije klasična plavuša

IZGLEDA KAO BEZ MOZGA, A ZAPRAVO JE GENIJE: IQ joj PREVISOK, članica je MENSE a momci moraju da prođu TEST INTELIGENCIJE pre dejta

Ludi svet -

Model Kendis Klos (21) iz Njujorka, članica je Mense, međunarodne organizacije sa samo jednim uslovom za članstvo - rezultatom na standardnom IQ testu višim od 98% ukupne populacije. Pre nego što s nekim izađe na dejt, on mora da reši IQ test i zadovoljiti Kendis u tom smislu.

Kendis, koja je članica Mense od svoje 17. godine i ima 109.000 pratilaca na Instagramu, ne želi da gubi vreme s nekim ko ne deli njenu strast prema predmetima poput matematike, ekonomije i nauke.

Prema IQ lestvici, rezultat od 120 do 140 klasifikuju se kao vrlo superiorna inteligencija, dok se sve iznad 140 smatra genijem. Njen IQ je 136, a priznaje kako se muškarci često straše njene inteligencije.

Kendis je 2011. odustala od fakulteta kako bi postala model, a otkrila je i da ako potencijalni partneri ne prođu test, ispadaju iz igre čak i ako među njima postoji hemija.

- Želim da se uverim da je isplativo ići na drugi dejt s njima. Postoji puno muškaraca koji su privlačni, ali ako nisu inteligentni više nisu ni privlačni. Kako možete uživati ​​u vremenu s nekim ako se ne možete povezati putem razgovora - govori Kendis.

Deleći svoja daljnja očekivanja od budućih partnera, Kendis je rekla da će oni koji prođu test inteligencije morati biti u toku s aktuelnim stvarima i poznavati matematiku, finansije i nauku.

- Neki ljudi ne žele pratiti aktuelne događaje. Privlačno mi je kada je neko u toku s događanjima, kao i emocionalna inteligencija i duhovitost. Odrastajući bila sam veliki štreber iz nauke i matematike i još to volim. Moj potencijalni partner mora biti iznad proseka na lestvici. Ne morate biti stručnjak za matematiku, ali biste trebali biti sposobni voditi razgovor i biti izuzetno pametni u barem jednom predmetu. Privlače me inteligentni muškarci koji imaju dobar smisao za humor, avanturisti, direktni i zabavni - ispričala je manekenka što traži od partnera.

Nedavno je bila i na naslovnici južnoafričkog izdanja "Plejboja", a muškarci je često i podcjenjuju'+. U većini slučajeva oni pretpostavljaju da je glupa jer dobro izgleda i model je, ali ona kaže da joj to ne smeta.

- Ja volim da dokažem da oni nisu u pravu. Kada shvate da nisam glupa, često ih to zastraši - kaže Kendis, piše "Daily Mail".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:04

VARA LJUBAVNICU SA ŽENOM? Od top 10 ljubavnih trouglova na estradi OVAJ par je NAJSKANDALOZNIJI (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track