MEŠTANIMA NESTAJALA STOKA, PA POZVALI POLICIJU: Mislili da je LAV, a ono što se zapravo krije na OVOJ SLICI je VAN PAMETI! (FOTO)
Foto: Twitter/kwskenya

ASTRO PROGNOZA

MEŠTANIMA NESTAJALA STOKA, PA POZVALI POLICIJU: Mislili da je LAV, a ono što se zapravo krije na OVOJ SLICI je VAN PAMETI! (FOTO)

Ludi svet -

Jedan radnik na farmi u Keniji obavljao je svoje svakodnevne poslove, kad je ugledao nešto u grmlju. Uhvatila ga je panika, pobegao je i nazvao policiju.

- Halo, policija, pa tu u vrtu je veliki lav i gledao je u mom smeru - rekao je uznemireni muškarac službama s druge strane linije.

Uskoro su na teren stigla tri zaposlena iz službe za kontrolu divljih životinja i krenuli su u obilazak terena. Farma se nalazi u blizini nacionalnog parka i lokalno stanovništvo se u zadnje vreme žalilo kako im nestaje stoka, pa su bili, prema vlastitim rečima, "izuzetno oprezni".

Dok su oni pretraživali teren, stigla je i vlasnica imanja...

- Poslali smo je da uđe s druge strane kako ne bi bilo problema sa životinjom - rekao je Sajrus Mbijiv, šef nadležne službe.

Međutim, problema sa životinjom nije moglo biti, jer životinja nije ni postojala. Vlasnica je pre odlaska s farme odložila sadnice u platneni ceger s motivom glave lava, a siroti radnik, kad je video "lavića" kako viri iz grmlja, nije čekao ni sekunde da pozove nadležne.

- Dobro je da je to napravio. Naša je preporuka da uvek u slučaju susreta s divljom životinjom u javnosti pozovete odgovorne službe - završava gospodin Mbijive, prenosi "BBC".

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:13

ANDRIJU MILOŠEVIĆA DEVOJKA SNIMILA U BOKSERICAMA: Evo šta je glumac radilo, a njoj je baš bilo SMEŠNO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track