KUPIO JOJ JE NAJSKUPLJI VIBRATOR, A ONDA JE PITAO DA SE UDA ZA NJEGA: Radnik iz s*ks šopa otkrio BIZARNO ponašanje njegovih kupaca
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

KUPIO JOJ JE NAJSKUPLJI VIBRATOR, A ONDA JE PITAO DA SE UDA ZA NJEGA: Radnik iz s*ks šopa otkrio BIZARNO ponašanje njegovih kupaca

Ludi svet -

Svaki posao je težak na svoj način, ali nijedan nije tako bizaran kao posao radnka za seks igračke i pomagala.

I dok neki ljudi ni pod kojim uslovima ne bi ulazili u trgovinu seksualnim igračkama i pomagalima, drugi u tome ne vide nikakav problem. Pejton Dau, bivši radnik jedne takve filijale, takođe nije video nikakav problem. Sve dok problemi nisu počeli da mu se dešavaju pred očima.

Vibrator, Seks šop
foto: Kurir/Nemanja Pančić

Tako je Dov jednom u svojoj smeni doživeo veridbu. Iako veridbe u seks šopu nisu na vrhu liste želja svake žene, to ne znači da se to ne dešava.

- Jednom je muškarac došao u radnju sa svojom devojkom, kupio najskuplji vibrator koji smo imali, a zatim zaprosio svoju devojku - priseća se Dau.

- Rekla je da - dodao je.

Čini se da neki kupci zaboravljaju da seks šopovi nisu njihov dom pa odlučuju da podele previše detalja sa radnicima. Jednom prilikom je došla devojka da traži analni čep. Vrlo brzo je pronašla ono što je tražila i Dau je pomislio da će to biti kraj njihove interakcije, a onda je žena izvadila onaj koji je već imala i zamenila ga novim, tačno ispred Daua. Ona je nonšalantno stavila stari u kutiju novog koju je upravo kupila i stavila je u svoju torbu. Ali ona nije jedina.

Seks šop, Vibratori
foto: Shutterstock

Douu je prišla i žena koja je odlučila da zameni baterije na starom vibratoru. Ima dosta anegdota, a na kraju je istakao da je jednom kupcu savetovao da popije samo jednu tabletu za potenciju svaka tri dana:

- Uzeo je tri tačno ispred mene pa je otišao iz prodavnice. Ubrzo nakon što je osetio posledice, vratio se samo da mi kaže da sam u pravu i onda otišao u hitnu pomoć.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track