SELA NA PITONA I VRIŠTALA! Vrela dama POBEGLA iz studija čim se ukazala prilika: Kad ga je videla nije joj bilo dobro! (VIDEO)
Foto: printscreen

video je obišao planetu

SELA NA PITONA I VRIŠTALA! Vrela dama POBEGLA iz studija čim se ukazala prilika: Kad ga je videla nije joj bilo dobro! (VIDEO)

Ludi svet -

Luciana Kampolongo, italijanska manekenka poznata i kao Laki Luciana, nije bila nimalo oduševljena kada su je zamolili da se umota u pitona tokom nedavnog kastinga.

Piton
foto: printscreen

Ukratko, ova atraktivna devojka je istrčala iz studija čim joj se ukazala adekvatna prilika, što i ne čudi jer se mnogi ne bi osećali prijatno u društvu reptila dugog nekoliko metara i koji može da pojede čoveka u jednom zalogaju.

Do tog trenutka je vrištala i molila, pa možemo zaključiti da i ona verovatno pati od ofidiofobije, odnosno straha od zmija. Ofidiofobija je druga najčešća fobija na svetu, a studije pokazuju da pogađa oko 10% svetske populacije.

@luckylucianaa Rispondi a @inlovewithnicotine ecco il risultato.. è stata dura ma ce l abbiam fatta? #viral #neiperte #luckyluciana #pitone #funny #music ♬ TUTTI UGUALI - LUCKY LUCIANA

Ipak, Lusijana se na kraju ohrabrila i usudila se da sedne na pitona, a snimak njihovog druženja prikupio je oko pet miliona pregleda na TikToku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:27

OVCE KOLJU NASRED ULICE U ZEMUNU: Poznata glumica objavila POTRESAN SNIMAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track