ČOVEK UPAO U KOMU ZBOG URASLE DLAKE! Morao na hitnu operaciju, doživeo kliničku SMRT: Ako osetite ovo idite brzo kod lekara!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ČOVEK UPAO U KOMU ZBOG URASLE DLAKE! Morao na hitnu operaciju, doživeo kliničku SMRT: Ako osetite ovo idite brzo kod lekara!

Ludi svet -

Jedan čovek iz američke savezne države Ohajo, 6 sati je bio operisan, doživeo kliničku smrt u toku operacije, nakon čega se probudio, ali je upao u komu u kojoj je bio 4 meseca.

Sve to, zbog jednog, naizgled, uobičajenog problema, koji se velikom broju ljudi dogodi makar jednom u životu. Reč je o urasloj dlaci, koja je kod pomenutog čoveka dovela do pojave ciste u nozi, zbog koje je završio na operacionom stolu.

urasla dlaka, urasla dlaka na bradi, urasla dlaka na licu
foto: Shutterstock.

U najvećem broju slučajeva, urasle dlake su sasvim bezopasne i ne predstavljaju veliki zdravstveni problem, već bolnu neprijatnost, naročito ako dođe do infekcije. Ova pojava može da se javi na različitim delovima tela. Izgleda skoro kao obična bubuljica, ali je izrazito bolna na dodir.

Ukoliko urasla dlaka ili područje oko nje postane veoma bolno, vruće, crveno ili otekne, ne bi bilo loše da posetite lekara, naročito ako ove pojave prati i povišena temperatura. Tako savetuju stručnjaci iz britanske Nacionalne zdravstvene službe.

(Kurir.rs)

Bonus video:

11:08

DIREKTNO IZ UKRAJINE! Reporter otkrio stanje na ratnom frontu: Tuku iz vazduha! SLEDI KOPNENA OPERACIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track