DANAS SAM GA IZGUBILA! Novi BIZARAN trend na tiktoku izazvao BURU: Bolničari snimaju svoje reakcije nakon što im umre pacijent!
Foto: Printscreen

TUGA

DANAS SAM GA IZGUBILA! Novi BIZARAN trend na tiktoku izazvao BURU: Bolničari snimaju svoje reakcije nakon što im umre pacijent!

Ludi svet -

Tiktok je platforma koja omogućava korisnicima da dele brojne bizarne video snimke, ali trend koji vlada u poslednje vreme je posebno morbidan, zdravstveni radnici snimaju sebe odmah nakon što im pacijent umre.

Na snimcima se uglavnom vide medicinske sestre kako nervozno šetaju bolničkim hodnicima ili jednostavno potišteno gledaju u kameru.

Korisnica Tvitera @ateenialien je podelila jedan takav video sa TikToka uz komentar:

- Čoveče, ne mogu da verujem da je moj pacijent umro, snimiću se za TikTok upravo sada.

Video snimci ponekad uključuju objašnjenje situacije, poput ovog, gde je jedna tiktokerka napisala:

- Danas sam izgubila svog prvog pacijenta. Njegova porodica nije mogla da bude tu za njega. Tako da sam uradila ono što bi svaka medicinska sestra uradila. Sela sam pored njega i držala ga za ruku dok nije izdahnuo.

Ljudi na društvenim mrežama nisu baš pozitivno reagovali na ovaj trend. "Poslednje što bih uradio je da napravim video. Šta dođavola?", "Izgubio sam mnogo pacijenata tokom pandemije. Zaista mnogo. A ovakvo glumačko smeće me toliko ljuti da ne mogu ni da opišem“, „Moj pacijent je umro ovde, samo da namestim mobilni i snimim video o tome kakva je to trauma“, neki su od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

BOLNICA DEDINJE 2 POSTALA PONOS SRPSKOG ZDRAVSTVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track