POJEO SAM PECIVO SA ŠUNKOM I ISPUŠTAM GASOVE VEĆ 5 GODINA: Ovo je NEVEROVATAN slučaj, a sad traži ODŠTETU od 235.000 evra!
Foto: Profimedia

SMETAJU MU GASOVI

POJEO SAM PECIVO SA ŠUNKOM I ISPUŠTAM GASOVE VEĆ 5 GODINA: Ovo je NEVEROVATAN slučaj, a sad traži ODŠTETU od 235.000 evra!

Ludi svet -

Tajron Prejds (46) je u decembru 2017. godine otišao na Božićni market u Birmingamu sa ženom i decom. Ono što je trebalo da bude lep porodični izlazak za ovog čoveka se pretvorilo u noćnu moru nakon što je jeo rolnice sa šunkom, posle koje je nedeljama bio vezan za krevet zbog trovanja hranom, a neke posledice traju i pet godina kasnije, prenosi Mondo.

Prdež, Prdenje
foto: Profimedia

Grčevi u stomaku, groznica, povraćanje i dijareja počeli su nekoliko sati posle konzumiranja ovog proizvoda, a kako ni pet godina kasnije Tajron ne može da prestane da nekontrolisano ispušta gasove, odlučio je da tuži štand i traži odštetu od 200.000 funti tj. 235.000 evra.

smrad, gasovi, par, veza
foto: Profimedia

Njegov advokat tvrdi da je šunka bila zaražena salmonelom, a navodi da Prejds sada zbog toga "pati od redovnog i nekontrolisanog nadimanja koje ga budi noću i sramoti ga u javnosti".

- Moj klijent pati od preteranog nadimanja, koje ga izlaže sramoćenju u javnosti. Simpotmi su uglavnom umor, poremećena funkcija sreva povezana sa ’bućkanjem’ u stomaku i nadutost. Njegov stomak proizvodi tako glasne zvuke do mere da ga noću budi - rekao je njegov advokat Robert Perkin.

smrad, gasovi, par, veza
foto: Profimedia

Zastupnici gospodina Prejdsa tvrde da je šunka bila zaražena salmonelom jer je bilo još ljudi koji su se razboleli nakon što su je jeli. Međutim, advokati koji zastupaju drugu stranu priznaju da je na korišćenom nožu inspekcija pronašla Ešerihiju koli, "ali nije bilo salmonele".

Oni ističu da Prejds nije tvrdio da su njegovi problemi nastali zbog infekcije Ešerihijom koli, te da optužbe koje iznose sa zarazu salmonelom moraju da dokažu na sudu.

(Kurir.rs / Mondo.rs)

Bonus video:

14:16

POPODNEVNI DNEVNIK 24.07.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track