UHAPŠENA ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE! Tvrde da je radila OVO prekrivena KRVLJU dečka, nakon što ga je UBILA: Oglasio se i advokat!
Foto: Printscreen/Instagram

JEZIVO

UHAPŠENA ZVEZDA SAJTOVA ZA ODRASLE! Tvrde da je radila OVO prekrivena KRVLJU dečka, nakon što ga je UBILA: Oglasio se i advokat!

Ludi svet -

Manekenka i influenserka Kortni Kleni (25), koja je za posao koristila ime Kortni Tejlor, a koja je u javnosti poznata zahvaljujući spotu koji je snimljen još 2015. godine, uhapšena je i prebačena u ustanovu za mentalno zdravlje nakon što je nože, ubila svog dečka, 3. maja ove godine.

Korni Kleni
foto: Printscreen/Instagram

Kortni, koja inače zarađuje preko platforme za odrasle "Onlyfans", je sada uhapšena, a njen advokat Frenk Prijeto nije mogao da sakrije iznenađenje:

- Potpuno sam šokiran, naročito što smo sarađivali sa istragom i ponudili da se Kortni dobrovoljno preda ako bude optužena. Jedva čekamo da osvetlimo njeno ime na sudu.

Kortni i njen dečko, koji se bavio trgovinom kripotovalutama, bili su u vezi manje od dve godine, a njihov odnos bio je veoma buran. Par se početkom godine preselio u Majami, a stanari ove zgrade imali su više pritužbi na Kortni i njenog partnera pa su čak tražili da se isele. Advokat Prijeto rekao je njegova klijentkinja bila primorana da ubode Obamselija nakon što ju je on zgrabio za vrat.

Korni Kleni
foto: Printscreen/Instagram

Kleni je tog dan pozvala hitnu i tvrdila da je ubila partnera u samoodbrani. Snimljena je prekrivena krvlju na svom balkonu neposredno nakon incidenta. Porodica Obamselija napisala je na Instagramu da ne veruje Kortni i zahtevaju da ona bude optužena za ubistvo.

- Videli smo video zapise na kojima Kortni ljubi svoje pse dok je bila pokrivena krvlju mog brata, i opušteno pije u hotelskom baru nekoliko dana kasnije, dok je moj brat ležao u mrtvačnici - napisao je brat misleći na snimke koji prikazuju Kleni u hotelu "Grand Beach" u Majamiju nekoliko dana nakon tragedije.

Korni Kleni
foto: Printscreen/Instagram

Njen advokat odbacuje ove optužbe kao lažne govoreći da je Kortni tog dana bila sa svojim ocem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:37

SRPSKA INFLUENSERKA PRIZNALA DA JE ŽRTVA NASILJA! Objasnila na koji način se to manifestovalo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja