MUŽ UPAO U SALON I PRETUKAO SUPRUGU Zakoni OVE zemlje zabranjuju TRETMANE za negu lepote: Od JEZIVOG prizora diže se KOSA NA GLAVI
Foto: Printscreen

PAKAO!

MUŽ UPAO U SALON I PRETUKAO SUPRUGU Zakoni OVE zemlje zabranjuju TRETMANE za negu lepote: Od JEZIVOG prizora diže se KOSA NA GLAVI

Ludi svet -

Video, koji navodno potiče iz improvizovanog salona u okrugu Kjoši u blizini glavnog grada Ašhabada u Turkmenistanu veoma je uznemirio svetsku javnost, a na njemu se vidi kako muškarac, u jednom kozmetičkom salonu tuče svoju suprugu.

Kako prenosi "Daily mail" razlog za ovakvo zlostavljanje žene leži u novim zakonima te zemlje, prema kojima se novčano kažnjavaju muškarci, čije žene odlaze na određene tretmane, a visina kazne može biti i do nekoliko mesečnih plate. Navodno je u Turkmekistanu poseta kozmetičkom salonu postala ravna zločinu, a kozmetičari svoj posao rade ilegalno i na skrivenim lokacijama, te se suočavaju sa potencijalnom kaznom zatvora. Uobičajeni tretmani poput šišanja, farbanja, manikira, veštačkih trepavica postali su tabu, a na žene se trenutno vrši pritisak i da nose tradicionalnu turmekistansku haljinu, a uvedena je i zabrana napunjenih grudnjaka.

Britanski mediji prenose da je od aprila policija privela na desetine žena na ulici samo jer su imale veštačke nokte, trepavice ili slične kozmetičke dodatke. Policija takođe ima ovlašćenje da hapsi žene za koje veruju da su imali filere ili druge estetske korekcije. Vlasti su navodno u više navrata izvršile racije u salonima, prilikom čega su neke žene privedene jer su izgledale "previše promiskuitetno". Novčane kazne za žene koje posećuju salone mogu da budu predate njihovim muževima i očevima, a u iznosu od nekoliko mesečnih plata.

Agresivni muž sa snimka upao je u salon besan i razularen, vičući na prestravljenju ženu: "Znaš li koliko te tražimo? Ne možeš da ideš okolo..." On ju je prvo gurnuo i otišao, ali ubrzo se vratio i žestoko je napao, uz udarce po celom telu i šutiranje. Ostale žene u salonu, radnice i mušterije, bile su isuviše uplašene da bi pritekle u pomoć jadnoj ženi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:06

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Gori stan u potkrovlju stambene zgrade, ŽENA STRADALA U BUKTINJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track