U VEZI SMO 2 GODINE I BOJALE SMO SE DA IMAMO ISTOG OCA! Devojke progovorile o užasnoj situaciji: Sad je stigao SUDBONOSNI MEJL...
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

U VEZI SMO 2 GODINE I BOJALE SMO SE DA IMAMO ISTOG OCA! Devojke progovorile o užasnoj situaciji: Sad je stigao SUDBONOSNI MEJL...

Ludi svet -

Kanadski homoseksualni par Karli i Mercedes iz Ontarija u vezi su više od dve godine, ali su se, nakon razgovora sa svojim mamama o njihovim prošlim ljubavnim životima, uključujući verovatno istog čoveka sa kojim su obe mame bile, zabrinule da bi mogle biti polusestre.

Par je počeo da paniči jer im, uprkos činjenici da su veoma slične, milione pratilaca sa TikTok-a često napiše da izgledaju kao „blizanakinje“. Želeći da saznaju da li su genetski srodniči, odlučile su da urade DNK test kako bi utvrdile da li su polusestre, ali su na rezultate testova morale da čekaju pet nedelja.

Mercedes
foto: Printscreen

Nakon što su izdvojile skoro 35.000 dinara (250 funti) za testove i čekale više od mesec dana, tokom kojih su još bile zajedno, devojke su oduševljeno objavile da nisu u rodu, piše britanski Mirror.

- Bilr smo veoma zabrinute i pomisao da bismo mogle da budemo u srodstvu bila je strašna. Dok smo čekale rezultate, trudile smo se da ostanemo zauzete i što manje razmišljamo o tome – rekle su one.

- Nikada nismo ni pomislile da postoji mogućnost da smo u srodstvu, pa je izgledalo dovoljno lako da nastavimo normalnu svakodnevicu, ali to je nešto što je uvek u vašoj svesti - objasnile su.

Podelili su vest na TikTok-u, prikupivši više od 14 miliona pregleda, i zagrlile se sa čistom radošću kada su shvatile da neće biti neprijatnih božićnih večera.

Mercedes
foto: Printscreen

- Rezultati su nas definitivno oslobodili stresa - iskreno su rekle.

- Konačno smo prvi put mogle da dišemo, posle više od mesec dana što je izgledalo kao cela večnost. Nismo mogli da zamislimo ostatak života, a da u to ne budemo sigurne - dodale su.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track