UMRO, PA DOBIO NA LUTRIJI 2 PUTA! Nakon stravične nesreće, sreća mu se osmehnula: Da li je on NAJSREĆNIJI BAKSUZ NA SVETU?(VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

Da li je moguće?

UMRO, PA DOBIO NA LUTRIJI 2 PUTA! Nakon stravične nesreće, sreća mu se osmehnula: Da li je on NAJSREĆNIJI BAKSUZ NA SVETU?(VIDEO)

Ludi svet -

Australijski vozač kamiona Bil Morgan (37) imao je velikih poteškoća u životu, koje su bile splet nepredviđenih i strašnih okolnosti, ali kako naš narod ume da kaže, kolo sreće se okreće, a njemu se zaista i okrenulo.

Morgan je bio skoro smrvljen i jedva je ostao živ u neobičnom udesu kamiona na poslu. Udes je preživeo, ali kao posledica mu je ostalo srčano oboljenje. Od lekova za srce koje mu je lekar poropisao dobio je alergijsku reakciju, toliko jaku da je izazvala srčani napad zbog koga je 14 minuta bio u kliničkoj smrti.

Bil Morgan
foto: Printscreen/Instagram

Lekari su tada jedva uspeli da ga ožive, ali kao posledica svega toga bio je u komi 12 dana, zbog čega su njegovoj porodici dva puta savetovali da ga isključi sa aparata.

Kolo sreće se za Bila okrenulo u pravom trenutku, te se probudio bez bilo kakvih trajnih oštećenja, ali to nije bio kraj. Naime, Morgan je nakon toga dobio bolje plaćen posao, zaprosio svoju devojku Lizu Vels i nedelju dana kasnije kupio greb greb srećku uz koju je doslovno dobio na lutriji. Ogrebao ju je, i ustanovio da je osvojio nov automobil.

Lokalna televizijska stanica poslala je ekipu da snimi simpatičnu ljudsku priču o Bilu i srećnom preokretu njegove sudbine, a snimatelji su mislili da bi bilo interesantno da ga ponovo snime kako kupuje srećku na istom kiosku i grebe je pred kamerama.

Ono što se zatim dogodilo niko nije mogao da predvidi: na srećki koju je Morgan “izgrebao” pred kamerama nalazo se dobitak od 250.000 dolara, a televizija je sve prenosila uživo!

(Kurir.rs/DailyMail)

Bonus video:

12:11

Mića je Titov kuvar koji je napravio Karađorđevu šniclu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track