CRNI HUMOR: GOJAZNOSTI ga proslavila na Tiktoku, stalno se šalio na svoj račun, pa iznenadno PREMINUO u 28 godini! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

BIZARNO

CRNI HUMOR: GOJAZNOSTI ga proslavila na Tiktoku, stalno se šalio na svoj račun, pa iznenadno PREMINUO u 28 godini! (VIDEO)

Ludi svet -

Idan Ohaion, mladić koji je bio viralna Tiktok zvezda koja je kontent zasnivala na svojoj gojaznosti, "prejedanju" i isprobavanju novih namirnica iznenada je preminuo u 28. godini.

Idan je preminuo u utorak uveče u medicinskom centru Barzilai u gradu Aškelonu, a njegova porodica je, bez detalja, otkrila da je uzrok njegove smrti medicinsko stanje.

@idan_ohayon מה אתם חושבים על פסטה בתוך שקית?#freelove #foryou #viral #pasta ♬ צליל מקורי - Idan ohayon

Mladić, koji ima više od 140 hiljada pratilaca na TikTok-u, postao je poznat objavljivanjem sadržaja na kojima jede hranu i ismejava problem sa težinom. Svoju poslednju objavu podelio je samo dan pre smrti.

Obožavaoci Ohaja odmah su odali počast mladiću, priznajući da im je "slomljeno srce" zbog njegovog preranog odlaska.

- Srce mi je rastrgano, takav mladić... - napisao je jedan pratilac.

Pored TikToka, Ohaion je takođe delio sadržaj na Instagramu i svom IouTube kanalu i bio je izuzetno popularan u svojoj zemlji.

Pre nekoliko meseci dobio je i ulogu u dokumentarnom rijalitiju "The Createoks“, gde je trebalo da se takmiči sa drugim influenserima u stvaranju najboljeg sadržaja u Izraelu.

(Kurir.rs / NajŽena)

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja