NAJATRAKTIVNIJA BABA NA INSTAGRAMU PROVOKATIVNIM FOTKAMA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Ima 3 unučadi i svu decu je odgajila SAMA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

baka grmi

NAJATRAKTIVNIJA BABA NA INSTAGRAMU PROVOKATIVNIM FOTKAMA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Ima 3 unučadi i svu decu je odgajila SAMA! (FOTO)

Ludi svet -

Australijska lepotica ima troje unučadi, brine o sebi na najbolji mogući, fizički i psihički spremna je za sve što život baci pred nju i veruje kako ne moramo da se prilagođavamo sistemu verovanja koji kaže da smo stari.

"Najzgodnija baka na svetu", kako su je internet pratioci nazvali - Đina Stjuart, će uskoro proslaviti svoj 52. rođendan te je tim povodom otkrila tajne koje se kriju iza njenog mladolikog izgleda.

Ona ima troje unučadi i poznata je kao najzgodnija baka. Svojim izgledom osvojila je brojne obožavatelje.

Ove će godine slaviti sa obitelji u blizini kuće na Gold Coastu gde ima mnogo prelepih odmarališta.

- Sviđa mi se kako se osećam u ovim godinama. Pokušavam da brinem o sebi na najbolji mogući način i uživam da delim znanje o zdravlju na Instagramu nakon što me toliko njih traži da podelim svoje tajne, savete i trikove - kaže Đina.

Na primer, baka jede potpuno organsku hranu i pokušava da izbegava onu koja je puna različitih vrsta veštačkih aditiva. Zna se da žene u njenim godinama neretko traže neke promene, međutim ona svoj život živi baš onako kako je oduvek želela.

- Verujem da se starenjem svi menjamo, iznutra i spolja zbog životnih iskustava, i život može da nas optereti. Mislim da mi je praktikovanje disciplinovanog pozitivnog mentalnog pristupa stvarno pomoglo da se nosim s time - priznaje ona.

Ona je svoje prvo dete rodila sa samo 19 godina.

- Moja deca rastu i nestvarno je biti baka. Svu decu sam odgajila i ponosna sam na ono što su postali - objašnjava ova atraktivna baka.

Đina će uskoro napuniti 52 godine i veruje da je fizički i psihički spremna za sve što život baci pred nju, prenosi Daily Star.

- Spremna sam za sledećih 20 godina. Znam da će to biti izazov jer svi vremenom starimo, ali znam da svi možemo da idemo kroz život što je moguće zdraviji i fizički snažniji kao najbolja verzija sebe, potrebno je samo znanje, trud i predanost. Nadam se da ću inspirisati ljude da učine upravo to - ističe zgodna baka.

Ona veruje da ne moramo da se prilagođavamo sistemu verovanja da smo stari.

- Brinuti se o sebi jedan je od najvećih izazova i na kraju će se isplatiti dodavanjem više godina vašem životu - poručuje Đina.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

09:55

Mistična baba Spaska imala je natprirodne moći: Živela je ČAK 97 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track