KUM UDARIO MLADU PESNICOM, A MLADOŽENJU PLJUNUO! Neviđeni SKANDAL obišao svet: Prišao nevestinoj mami, poljubio je i REKAO...
Foto: Profimedia

ceo svet je čuo ovu priču

KUM UDARIO MLADU PESNICOM, A MLADOŽENJU PLJUNUO! Neviđeni SKANDAL obišao svet: Prišao nevestinoj mami, poljubio je i REKAO...

Ludi svet -

Na jednoj svadbi 2021. godine dogodio se skandal koji je za kratko vreme obišao planetu, a ta priča i danas se prepričava.

Za novopečeni bračni par sve je išlo kako treba sve dok se kum, Rikardo, nije pojavio. Pre prvog plesa mladenaca, ustao je i prišao nevesti koja je pričala sa majkom. Tada joj je lupio šamar, a kada mu je uzvratila, udario ju je pesnicom u lice, te je pala na pod, prenosi News 13.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Mladoženja Semjuel je dotrčao, ali kum njega nije ni pipnuo, već ga je samo pljunuo u lice. Razjarena porodica sa obe strane, pritrčala je kumu da ga izbaci sa venčanja, ali on je, okružen svojim prijateljima, ujedno i mladoženjinim drugovima, zamolio samo da uzme mikrofon, kaže nekoliko reči i sam će otići sa proslave.

Rikardo je rekao kako ga je mlada, inače njegova tajna devojka, “vukla za nos” poslednje dve godine obećavajući mu da će raskinuti sa budućim mužem, njegovim prijateljem, pošto je bila oduvek zaljubljena u njega.

Potom je dodao da je zbog bogatog i uspešnog muža abortirala, iako ju je kum preklinjao da to ne čini jer je više od svega želeo dete s njom.

- Računica joj je bila jasna, udati se za bogatog muža. Iako je mene oduvek volela. Na kraju mi je pre tri nedelje samo saopštila iznenada da se udaje i da joj se nikad više ne javim ni telefonom. A pre toga mi je obećavala da ćemo imati budućnost. Čak smo i dete napravili!

Venčanje, Svadba, Bidermajer
foto: Profimedia

A Semjuel mi je prošle godine pozajmio novac kad nisam imao šta da jedem i posle tri nedelje me je jurio da mu odmah vratim sve, iako je imao na računima toliko para da nas sve ovde može kupiti”, rekao je besni kum naglašavajući da je prihvatio da dođe na venčanje samo zbog toga što se osećao dužnim da to uradi jer mu je Semjuel pomogao kada mu je gorelo pod nogama.

Rikardo je potom prišao majci mlade i poljubio ju je u obraz govoreći joj da joj se san da on i njena ćerka budu zajedno nikad neće ostvariti. Mnoge zvanice, uključujući i mladinu majku bile su pogođene ovom pričom i nasilništvom Rikarda, te je ceremonija venčanja zaustavljena na pola sata.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:13

Svadba Đokovića drugi dan, pogledajte sav taj raskoš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track