"OVO JE STARA TEHNIKA SEKTI KOJA VAS OSLEPI I OSUŠI" Rivas otkrila jezive sastojke: Kreće se od MRTVAČKIH NOKTIJU I VODE (VIDEO)
Foto: Kurir TV, Shutterstock, Ilustracija

KURIR TV

"OVO JE STARA TEHNIKA SEKTI KOJA VAS OSLEPI I OSUŠI" Rivas otkrila jezive sastojke: Kreće se od MRTVAČKIH NOKTIJU I VODE (VIDEO)

Ludi svet -

U našoj zemlji ima čak više desetina hiljada sektaša, koji su članovi sekti koje imaju totalitarne i destruktivne ciljeve. Mnoge od njih kriju se pod maskom raznih organizacija.

Astrolog Vesna Rivas gostovala je u jutarnjem programu Kurir televizije gde se dotakla ovih organizacija i nazvala ih Crnima.

- Crni sebi dopuštaju da menjaju tok sudbine i ne biraju sredstva. Ljudi i dalje ne veruju. Ali prvi korak da vas uvuku u svet crne magije je da vas učine što više neverujućim jer ste onda laki za obradu - rekla je Rivas i dodala:

- Ja sam skoro imala jedan specifičan slučaj. Mislila sam da su stare tehnike izumrle. Taj rad preko mrtvačkih noktiju, vode, zemlje. To je i te kako i dalje prisutno. Ogromne su posledice. Jedna porodica je u potpunosti počela da vene. Žena se osušila, muškarac je počeo da gubi vid i posustaje na poslu, a izuzetan je majstor. To nisu naivne stvari, upravlja se energijama i tokovima. Molitva kao najjača i najveći vid rukovođenja tom misaonom energijom je osnovom sa kojim rade i Crni. Mi Beli se borimo molitvama i pobeđujemo, ali zlo je neuništivo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track