OTAC, MAJKA I TROJE DECE IMAJU ISTO IME: Zbog porodice se usijale društvene mreže! Pljušte komentari, a tvrde da to NIJE NORMALNO
Foto: Tik Tok Printscreen

čudno ili ipak ne?

OTAC, MAJKA I TROJE DECE IMAJU ISTO IME: Zbog porodice se usijale društvene mreže! Pljušte komentari, a tvrde da to NIJE NORMALNO

Ludi svet -

Izbor imena za decu može biti težak i komplikovan proces. Pokušaj pronalaženja savršenog imena često je težak zadatak koji može potrajati mesecima.

Kako dilemama nema nikad kraja, jedna mama izabrala je praktičan način kako da reši problem imena svoje dece. Mama blogerka Aleksandrija postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je objavila da svi članovi njene porodice imaju isto srednje ime.

Taj njen potez izazvao je lavinu komentara, uglavnom negativnih, a ona im nije ostala dužna, te je taj video postao viralan.

O čemu se radi?

Ova mama troje dece je otkrila da svi u njenoj užoj porodici, uključujući njenog dečka Devena i troje dece, dele isto srednje ime: Loren.

@alexxroyaa It’s also mine & his dads middle name, we just ✨ passed it on ✨ #momsoftiktok #momtok #foryou #fyp ♬ original sound - rap content and more❤️

- Deven je mislio da se zezam s njim kada smo prvi put počeli da izlazimo i rekla sam mu da imamo isto srednje ime. Rekao je: "Da li se šališ sa mnom?" jer se to ime smatra imenom za devojke - napisala je 26-godišnjakinja o trenutku kada je otkrila sličnost.

- Rekla sam apsolutno ne i da nisam lagala! - kaže devojka.

U početku, Aleksandrija nije mogla da mu veruje, pa je Deven naterao svoju devojku da pozove člana porodice da potvrdi ime. Kada je saznala da to nije laž, par je odlučio da zadrži ime Loren kao određenu vrstu porodičnog nasleđa.

- Rekli smo jedno drugom da je tako suđeno i da ako ikada budemo imali decu, da ćemo i njima preneti svoje srednje ime i upravo smo to uradili, 7 godina kasnije, sa troje dece - rekla je ona.

@alexxroyaa its so cute & the same as his mama & dada ♥️ #momsoftiktok #fyp #foryou ♬ Mother - Meghan Trainor

Korisnici TikToka podeljeni su oko zajedničkog imena porodice, a mnogi su izneli svoj stav o tome u komentarima.

"Ja bih se od ovoga uplašio, to nije normalno", rekao je jedan korisnik. Drugi se javio i rekao da i u njegovoj porodici postoji isti slučaj. "Moja tašta i tast imaju isto srednje ime, Frensis", napisao je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track