NA DAN VENČANJA OSTAVILA MILIONERA: Devojka otkrila detalje veze sa 40 godina starijim čovekom, a zbog ovog ga je NAPUSTILA
Foto: Printscreen YouTube

bizarno ili ne?

NA DAN VENČANJA OSTAVILA MILIONERA: Devojka otkrila detalje veze sa 40 godina starijim čovekom, a zbog ovog ga je NAPUSTILA

Ludi svet -

Američka influenserka Erika Mozer (23), iza sebe ima vrlo zanimljivu priču. Ona je bila deo projekta "Brak milionera" iz 2021. godine u kojoj je jedna osoba izuzetno bogata, a druga nije.

Erika je bila u vezi sa 70-godišnjim milionerom Rikom Sajksom, čak su se i verili, ali na dan venčanja, mlada se probudila i odlučila je da ipak ne želi da stupi u taj brak.

Šta se dogodilo?

Mediji su brujali o ovom javnom raskidu na dan svadbe, a Erika je konačno progovorila o tom danu i otkrila zbog čega je odlučila da ne želi da se uda za milionera.

- Skoro sam se udala za 70-godišnjeg muškarca na nacionalnoj televiziji, ali sam ga napustila na dan našeg venčanja. Konačno sam došla sebi. Bili smo mnogo drugačiji, ne bi uspelo - priznala je Erika na svom TikTok profilu.

Snimak na društvenoj mreži je brzo postao viralan, a njeni pratioci pružili su joj veliku podršku.

- Iskreno, nakon gledanja te epizode ​​osetio sam ludo poštovanje prema tebi. Većina žena u tvojim cipelama ipak bi se odlučila za taj novac - prokomentarisao je jedan od pratilaca, a drugi je dodao:

- Sve vreme sam navijao da ga napustiš, dobro je što si shvatila koliko vrediš.

Drugi su pak žalili zbog raskida, jer je pomenuti milioner Eriku obožavao.

- Bio sam tužan za njim, baš mu je stalo do tebe, ali razumem - naglasio je jedan od navijača.

Kako su se upoznali?

Erika je svog dečka multimilionera upoznala zahvaljujući društvenim mrežama, njih dvoje su se povezali zahvaljujući profilima na Instagramu, a kako su tada otkrili nisu ni sami znali kako su došli u kontakt.

Pratili su se oko godinu dana, lajkovali fotografije, ali za to vreme nisu nijednom pričali. Prvi kontakt ostvario je Rik, koji joj je poslao nekoliko poruka. Ubrzo su počeli da se dopisuju, a onda su se i upoznali.

Influenserka je na svom Jutjub kanalu već objašnjavala da joj razlika u godinama nikada nije smetala i da su je oduvek privlačili stariji muškarci. Kako je tada objasnila za nju su veze sa starijim muškarcima bile manje dramatične. U jednom momentu je otkrila da se zabavljala sa čovekom, čija su deca bila starija od nje.

U svakom slučaju, nakon što su se Rik i Erika povezali i bliže upoznali, pozvao ju je da živi sa njim na njegovoj jahti, a devojka je pristala i preselila se na Majami Bič da živi na Rikovoj jahti.

Otac nije podržao ovaj odnos

Najveći protivnik ove veze bio je otac mlade Erike, kome je strašno smetalo to što se ona zabavlja sa čovekom starijim od njega.

Erika Mozer, Rik Skajs
foto: Printscreen YouTube

- Ne mogu da krivim svog tatu što nije bio srećan ili što nije u potpunosti podržavao. Definitivno nije bio njegov san da se njegova devojčica zabavlja sa nekim starijim od njega - kaže Erika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:42

OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track