MLADOŽENJA POBEGAO SA SVADBE, A ONDA JE USLEDILO NEŠTO JOŠ ŠOKANTNIJE: Potez svekra je zapanjio mnoge! Svima se ZGADIO ovaj prizor
Foto: Printscreen/Youtube

svadba se pretvorila u noćnu moru

MLADOŽENJA POBEGAO SA SVADBE, A ONDA JE USLEDILO NEŠTO JOŠ ŠOKANTNIJE: Potez svekra je zapanjio mnoge! Svima se ZGADIO ovaj prizor

Ludi svet -

Ono što je trebalo da bude najsrećniji dan u životu jedne žiteljke Indonezije, pretvorilo se u noćnu moru.

Lokalni mediji izveštavaju da je mladoženja nestao na dan venčanja, ostavljajući nesuđenu suprugu, porodicu i goste u čudu. Međutim, usledio je neverovatan obrt.

Devojka iz sela Jikotamo dugo se zabavljala s momkom, pa je odlučeno da ljubav krunišu svadbom.

Na radostan dan, 29. avgusta, međutim, ostala je sama pred oltarom.

“Gosti su već stigli kada nas je porodica obavestila da je mladoženja pobegao”, rekao je medijima nevestin brat Visto Ahmad.

Tada na scenu stupa svekar koji je oženio devojku(!), a snimak bizarne ceremonije je osvanuo na društvenim mrežama.

Iako su porodice mlade i mladoženje bile ogorčene, potrošeni novac je predstavljao dodatnu brigu. Očigledno da otkazivanje svadbe nije dolazilo u obzir, prenosi Oddity Central.

Reakcije internet korisnika su podeljene. Neki su se sažalili na sudbinu devojke, a drugi šalili na račun nesvakidašnje situacije.

“Žena mog oca je moja bivša devojka”, napisao je jedan čovek, dok se drugi kritički nadovezao: “Vaša ćerka će biti zarobljena u braku koji ne želi do kraja života”.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:47

Svadba Darka Lazića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track