MORBIDNA IDEJA ŠOKIRALA MNOGE PO DRUŠTVENIM MREŽAMA: Umesto da kremirate ili zakopate svog psa, napravite OVO od njega! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

uh!

MORBIDNA IDEJA ŠOKIRALA MNOGE PO DRUŠTVENIM MREŽAMA: Umesto da kremirate ili zakopate svog psa, napravite OVO od njega! (FOTO)

Ludi svet -

Na poznatom sajtu za kupoprodaju osvanuo morbidni oglas namenjen vlasnicima kućnih ljubimaca.

Bizarne ideje nisu novost na društvenim mrežama, ali je jedan "preduzetnik" prešao sve granice i šokirao sve koji su na poznatom svetskom sajtu za prodaju i kupovinu videli njegovu ponudu.

On se predstavlja kao dr Hovi Feltersneč iz Kentakija, a korisnicima usluga sajta Beaumont bay sell and trade savetovao je kako da njihovi kućni ljubimci "žive večno s njima".

ćilim od psa
foto: Printskrin Tviter

- Zašto izabrati kremaciju kad možeš sačuvati uspomenu na voljenog psa prelepim ćilimom. Cene su na osnovu veličine, počev od 800 dolara - piše u šokantnom oglasu.

Na slikama koje je priložio vide se psi, preparirani po ugledu na tigrove koji krase sobe lovaca ispred kamina i na kojima je glava čitava, a ostatak tela presovan. Naravno, ova morbidna novotarija je zapalila društvene mreže i u Srbiji. Komentari gnevnih ljubitelja pasa išli su dotle da su predlagali da se od pomenutog "doktora" napravi prostirka umesto od kućnog ljubimca.

- Da li postoji osoba koja bi ovo uradila? Želim da verujem da ne. A onaj koji je ovako nešto smislio i još od toga napravio posao trebalo bi ovako da završi - napisala je na Tviteru izvesna Marija Milojević, dok je tviterašica pod imenom Gospođa Bugarski napisala da ovakve gadosti više ne može da gleda i da bi najradije promenila planetu.

Neki su u objavama naveli da prosto ne veruju da je ovako nešto moguće i da se nadaju da se radi o nečijoj neslanoj šali. Drugi pak ne sumnjaju da je ponuda tačna jer "svet ode u majčinu".

ćilim od psa
foto: Printskrin Tviter

- Posle životinja, na red će doći ljudi. Što voljene koji su preminuli na biste iskoristili za prelepu stazu u dnevnom boravku - sarkastično je prokomentarisala izvesna Dragana, na šta su se nadovezali pratioci konstatacijom da je svet sve bolesniji i da više ništa ne treba da nas čudi.

Na bizarnu ponudu nisu ostali ravnodušni ni ljudi širom sveta do kojih je to došlo preko društvenih mreža. Oni su osudili i sajt koji je tako nešto objavio, ali im je odgovoreno da oni za sadržaj ne odgovaraju i da može da objavljuje svako ko plati.

- A kako bi bilo da mi lepo prepariramo ove bolesnike koji su ovako nešto smislili ili uradili i da to javno ponudimo - ogorčeno je prokomentarisao jedan ljubitelj životinja iz Sjedinjenih Američkih Država.

Ginekološke uniforme za fetišiste

Dotični dr Hovi Feltersneč inače na ovom sajtu nudi svakakve bizarnosti namenjene onim "iščašenim" kupcima.

Tako u ponudi ima različite ginekološke uniforme, verovatno za fetišiste kojima se nije ostvario san da se okušaju u ovoj struci. Tu se, osim klasičnih kostima kauboja i junaka iz popularnih stripova i filmova, nudi da se obučete u avokado, bananu ili jabuku.

Holanđanin mrtvu mačku pretvorio u dron!

Helikopter, Mačak, Bart Jansen, Orvil

Holandski umetnik Bart Jansen je još pre desetak godina šokirao svet kada je svoju mrtvu mačku pretvorio u dron.

Naime, kada je njegovog ljubimca ubio auto, odlučio je da svoju Feline "oživi" tako što će njeno telo iskoristiti da napravi letelicu. Jansen, koji sasvim normalno izgleda i ima porodicu u mačkino telo je ugradio motor pomoću kog je mrtva životinja letela, a njoj je upravljao daljinskim.

To mu nije bilo dovoljno, već je svoje "umetničko delo" izlagao i na festivalu Kunstrai u Amsterdamu.

(Kurir.rs/Republika)

Bonus video:

03:45

LAZA JE PRVI PAS U SRBIJI ZA EMOCIONALNU PODRŠKU: Ima tek 3 meseca, a od 10. oktobra kreće njegov prvi radni dan EVO NJEGOVE ULOGE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track