NAJJEZIVIJE TAJNE PROSTORIJE PRONAĐENE U KUĆAMA: Od njih se diže kosa na glavi! Spremite se da noćas NE SPAVATE (VIDEO)
Foto: Shutterstock

HOROR

NAJJEZIVIJE TAJNE PROSTORIJE PRONAĐENE U KUĆAMA: Od njih se diže kosa na glavi! Spremite se da noćas NE SPAVATE (VIDEO)

Ludi svet -

Od zamkova koji su prepuni tajnim sobama do poludelih skitnica koje žive u skrivenim zidovima, skupili smo nekoliko najjezivijih prostorija koje se nalaze u kućama ljudi.

Da li ste spremni da noćas ne spavate? Jer ako jeste, onda pogledajte ovaj video snimak, a mi vam savetujemo da pregledate i vašu kuću, neće da škodi...

Jedno od takvih mesta jeste i čuveni "Zamak pevača" koji se nalazi na takozvanom "Mračnom ostrvu". Dovoljno je samo da zavirite u enterijer ovog zamka i videćete da se na svakom koraku nalazi poneki strašan detalj.

2014. godine pronađen je jedan prolaz sasvim slučajno od strane gospodina Lemberdžeka koji je pronašao jezivu minijaturnu prostoriju u koju se moglo ući samo puzeći. Takođe ovaj gpospodin je našao i neke akten tašne sa starinskim nakitima, takođe među tim starim stvarima pronađene su čak i neke VHS kasete!

Manastir Monseto Dijen se takođe ubraja među jezivijim mestima na svetu jer je 2002. godine misteriozno iz manastirske biblioteke nestalo nekoliko hiljada knjiga.

Sara i njen muž su se 2022. godine uselili u novi dom te su otkrili jedan mali misteriozni prolaz u sobi njihovog sina. Ta prostorija je bila toliko jeziva da je bračni par morao zbog svog deteta skroz da renovira taj deo kuće.

2005. godine Džejson i njegova verenica pronašli su u svom novom domu tajanstveni hodnik iza police za knjige. Da situacija bude jezivija par je na kraju hodnika pronašao ceduljicu sa natpisom "Pročitaj me"! Poruka je zapravo bila od prethodnih stanara upućena njima!

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

HOROR! ŽENA PRONAĐENA VEZANA ZA KREVET, OBRIJANE GLAVE I U RANAMA! Muž je držao u zateočeništvu 12 GODINA i brutalno zlostavljao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track