SRPSKA RAZBIJAČICA: Ana Krunić šampionka u jastučenju

SRPSKA RAZBIJAČICA: Ana Krunić šampionka u jastučenju

Ludi svet -
Srpska razbijačica, kako joj je borilačko ime, postala je šampion u veoma popularnoj borbi u kojoj učestvuju samo žene, a udaraju se ne pesnicama nego jastucima, a 26. januara pobedila je ćerku mesara Liju

Srpkinja Ana Krunić, koja živi u Vankuveru, šampion je u tuči jastucima.

Naime, Srpska razbijačica, kako joj je borilačko ime, postala je šampion u veoma popularnoj borbi u kojoj učestvuju samo žene, a udaraju se ne pesnicama nego jastucima, a 26. januara pobedila je ćerku mesara Liju.

Eastvan Pillovfight klub u Vankuveru postao je veoma popularan među ženama jer im pruža mogućnost da iskale sav svoj bes i izbace svu negativnu energiju. Kako kaže vlasnik kluba, reč je samo o borbi, ne i o nasilju i više je kao zabava.

Stiv Vots je rekao da ženama daju šansu da izbace svoju agresiju u bezbednom okruženju, a ujedno je zabavno za gledanje.

"To je velika predstava gde se devojke bore jedna protiv druge sa jastuka. One mogu da se bacaju, izbegavaju udarce i kombinuju sve poteze koje znaju, a ocenjuju ih slavne ličnosti koje su sudije, a poeni se dobijaju na osnovu "prljave priče".

"Devojke se tuku u ringu, udaraju jedna drugu, ali se nikada ne povrede. Međutim, svaka želi da pobedi. Toliko se jako udaraju da jastuci eksplodiraju, ali su jastuci od pene i devojke ne mogu da se povrede, a tokom borbe uništi se 60-70 jastuka ", rekao je Stiv Vots.

Devojke se bore besplatno, a postoji i novčane nagrade za najbolje.

http://www.youtube.com/watch?v=YLK1XV3do-Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track