NEVEROVATNO: Čovek pauk, na jednoj rusi visi sa solitera
Foto: Youtube

Čudo u Ukrajini

NEVEROVATNO: Čovek pauk, na jednoj rusi visi sa solitera

Ludi svet -
Mladić (26) se hrabro suočava sa najvišim zgradama u Kijevu i Moskvi i sa veoma opasnih pozicija pozira fotoreporteru i kamermanu koji prate njegove opasne podvige

KIJEV – Neustrašivi Ukrajinac na internetu privukao je veliki broj posmatrača svojim vrtoglavim snimcima i fotografijama koje on naziva “ Mustang Wanted”, dok njegovi obožavaoci ga zovu jednostavno samo “ čovek pauk”.

Snimci koji su objavljeni na Jutujubu prikazuju mladića (26) koji se hrabro suočava sa najvišim zgradama u Kijevu i Moskvi i sa veoma opasnih pozicija pozira fotoreporteru i kamermanu koji prate njegove podvige.

“ Strah ne postoji, ponekad mislim da sam robot.Ništa ne osećam.Smrt nije najgora stvar, koja se može dogoditi.Svako će umerti, ali malo ljudi živi onako kako želi. Ako se svega plašite sigurno onda morate živeti u sterilnom labaratoriju, napisao je ovaj mladić ispod snimka.

“ Moje trikove niko nemojte probati sami izvesti, jer su veoma opasni. Sve ovo što radim dugi niz godina radim isključivo radi zabave”, napisao je Ukrajinac.

Među njegove najomiljenije aktivnosti spadaju visenje sa ivice zgrade, tako da se drži samo sa jednom rukom, naginje preko ivice, stoji na prstima, hoda po uskim metalnim šipkama po ogradama zgrada i objekata.

Istovremeno mladić je svestan da njegova ljubav do penjanja po zgradama isključivo zavisi od odbre psihofizičke pripremljenosti.

Nedavno je izjavio da bi radije umro nego da bude povređen, što pi okončalo njegovu neobičnu karijeru.

http://www.youtube.com/watch?v=Zp18-ODsX9o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track