U TOP 100 NA SVETU: Hotel za beskućnike dobio 5 zvezdica!
Foto: Gugl.com

Senzacija u Glazgovu

U TOP 100 NA SVETU: Hotel za beskućnike dobio 5 zvezdica!

Ludi svet -
Hotel je dospeo na listu 100 najboljih u svetu pomoću komentara, odnosno ocena nekoliko korisnika koji su se samo našalili

Hotel u Glazgovu za skitnice i beskućnike postao je prava senzacija na internetu nakon šala nekoliko korisnika sajta "TripAdvisor". Naime, ovaj hotel je greškom ocenjen sa 5 zvezdica na sajtu koji se bavi savetovanjem za putovanja.

Hotel je dospeo na listu 100 najboljih u svetu pomoću komentara, odnosno ocena nekoliko korisnika koji su se samo našalili.

Korisnik "927Jimp" dao je maksimalnu ocenu hotelu uz komentar: "Hotel je kao raj."

Drugi korisnik je takođe dao maksimalnu ocenu uz komentar: "Pod od mermera i kristalni lusteri oduzimaju dah."

Korinsik "gordy682" napisao je: "Sjajan hotel, ljubazno osoblje i topla dobrodošlica. Odlična hrana i sobna usluga sa osmehom. Osoblju ništa nije bilo teško. Odlična lokacija blizu centra grada."

Neki korisnici su čak rekli da je hotel odličan za mlade parove, bazene i spa, uz lažne fotografije, su ocenili kao nezaobilazne.

Menadžer hotela Džo MekKi je rekao: "Nismo ni znali da smo na listi 100 najboljih sajta "TripAdvisor". Tamo se našlo pet ili šest šaljivdžija koji su davali odlične ocene za naš hotel. Kontaktirali smo sajt i obavestili ih o tome."

"Ponekad dobijamo čudne pozive ljudi u vezi smeštaja, ali nakon što saslušamo njihove želje obavestimo ih da ovo nije ono što njima treba", dodao je Džo.

Administratori sajta "TripAdvisor" uklonili su hotel sa liste nakon što su uvideli propust i zahvalili se menadžeru hotela za obaveštenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track