SLUČAJNOST: Ovo je nova zgrada kineskog partijskog organa!
Foto: Doznajemo.com/

Neverovatno

SLUČAJNOST: Ovo je nova zgrada kineskog partijskog organa!

Ludi svet -
Slike nove zgrade The People’s Daily koji je službeni javni servis Komunističke partije, obišle su svet ali ova zgrada je postala popularna zbog svog oblika koji neodoljivo podseća na muški polni organ

Kineske novine su objavile sliku nove zgrade "The People’s Daily" novina koji su službeni javni servis Komunističke partije. Ovih dana zgrada je obišla sve svetske medije, ali iz drugih razloga. Naime, zgrada je izazvala opšte ismevanje jer mnogo podseća na ogroman muški polni organ.

Iako bi trebala biti dovršena tek za godinu dana, zgrada je već postala pravi hit u Kini, a vlasti rade punom parom da cenzurišu sve moguće natpise koji ismevaju oblik zgrade.

Ako pokušate da na "Weibu" (kineski pretraživač) pronađete zgradu ili čak ime novina, pokazaće se poruka koja tvrdi da su rezultati pretraživanja ilegalni.

Da stvar bude još bizarnija, neki mediji su počeli izveštavati o izgradnji, koristeći potpuno pogrešne reči: Tako je "Times Of India" svoj članak započeo rečenicom "Novo 150-metarsko sedište People’s Daily, glavnog organa Komunističke partije."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track