GO GO PERAČICE: Beograđanke oprale bosanskom policajcu auto
Foto: Facebook

Zapalile BiH

GO GO PERAČICE: Beograđanke oprale bosanskom policajcu auto

Ludi svet -
Jelena i Nataša su same prišle policijskom automobilu, polile ga vodom i sapunicom. To su činile i na drugim automobilima

Go-go plesačice iz Beograda zapalile su celu Bosnu i Hercegovinu pošto je fotografija na kojoj oskudno odevene peru policijski automobil.

Naime, reč je o izvesnoj Jeleni i Nataši, go-go plesačicama iz Beograda, koje su u Orašje došle povodom motorijade. "Znam da su iz Srbije i da se bave go-go plesom. Neslužbeno se predstavljaju uvek drugim umetničkim imenima. Koliko je meni poznato, plavuša je Jelena, a Nataša je devojka duge crne kose. Obe dolaze iz Beograda", rekao je izvor blizak organizatoru motosusreta.

Službeni policijski automobil pripada Odeljenju saobraćajne policije Policijske uprave Orašje, a go-go plesačice iskoristile su jer je policajac regulisao saobraćaj i pozirale su perući službeni automobil.

"Same su prišle vozilu, polile ga vodom i sapunicom. To su činile i na drugim automobilima, ali i motorima. Ne vidimo ništa sporno, važno je da su motosusreti protekli bez problema", istaknuli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Posavskog kantona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track