AMERIČKI IDOL: Ljubavni par se izbo nožem!
Foto: Beta AP

Jezivo

AMERIČKI IDOL: Ljubavni par se izbo nožem!

Ludi svet -
Karen Harelson (48) i Gregori Stambo (57) uhapšeni su zbog neobičnog incidenta koji se dogodio dok su gledali šou Američki idol

Dvoje Amerikanaca "pod gasom" se posvađalo, a zatim poteglo i noževe, zbog pevačkog takmičenja. Karen Harelson (48) i Gregori Stambo (57) uhapšeni su zbog neobičnog incidenta koji se dogodio dok su gledali šou "Američki idol".

Oboje su pili pivo i tekilu od prepodnevnih časova, pa su omiljenu emisiju dočekali mortus pijani. Kada su takmičari počeli da pevaju, posvađali su se oko svojih favorita. Karen je smatrala da treba da pobedi Kendis Glover, a Gregori da pobedu zaslužuje Kri Harelson, i pijana svađa je eskalirala do te mere da su uzeli noževe iz kuhinje i krenuli jedno na drugog. Kada je policija, koju su komšije pozvale zbog dreke, stigla, zatekla je okrvavljene "golupčiće" pod gasom, a na sreću oboje su prošli samo sa lakšim posekotinama.Incident se dogodio pre desetak dana, a ako vas zanima, Karen je bila u pravu, pošto je Kendis Glover pobedila u 12. sezoni "Američkog idola."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track