Reklama protiv stereotipa: Devojčice nisu samo princeze!

Reklama protiv stereotipa: Devojčice nisu samo princeze!

Ludi svet -
Na tržištu su od nedavno igračke za devojčice koje još od malena treba da ih zainteresuju za konstruisanje, projektovanje i "majstorisanje"

Kompanija za proizvodnju konstruktivnih igračaka za devojčice "Goldi bloks", koju je osnovala inženjerka Debra Sterling, od prošle jeseni proizvodi igračke za devojčice koje još od malena treba da ih zainteresuju za konstruisanje, projektovanje i "majstorisanje".

Uz vrtoglavi uspeh, kompanija je snimila i upečatljiv spot, rimejk čuven pesme grupe Kvin “We are the champions” - u kom devojčice pevaju: "Više smo od princeza - mi smo šampioni".

Ova kompanija, kojoj mnogi nisu davali nikakve šanse pored “Barbika” i sličnih popularnih igračaka za devojčice, postaje, međutim, sve popularnija, i beleži uspehe o kakvim niko nije mogao ni da sanja.

San Sterlingove da stvori masovan poroizvod, igračke koje će biti tražene i zauzimati značajno mesto u prodavnicama, polako se ostvaruje.

Otome svedoči i ovaj simpatični video, muzički manifest koji pokazuje male devojčice sa moćnim glasovima i velikom misijom, spremne da prave i grade zanimljive stvari i menjaju svet u kome žive.

http://www.youtube.com/watch?v=eyTQDX-ItiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track