POSLUŽIO KAO PASTUV: Derek oplodio 500 žena!

Radio u humanitarne svrhe

POSLUŽIO KAO PASTUV: Derek oplodio 500 žena!

Ludi svet -
Inteligentni aristokrat i šarmer opuštao je mlade dame razgovorom, a zatim, na prvom i jedinom sastanku sa njima ulazio u ljubavnu igru

Amerikanac Derek korišćen je kao priplodni pastuv!Doktorka Helena Vrajt je spazila Dereka, nepopravljivog švalera i odlučila da ga iskoristi za humanu svrhu - ponudila mu je da ima seks sa ženama čiji su muževi ostali bez genitalija ili libida tokom Drugog svetskog rata kako bi one uspele da postanu majke.

Pretpostavlja se da je pokolj tokom rata bez partnera ostavio oko milion i sedamsto hiljada žena, a koliko je situacija bila loša govori i to što su devojke davale oglase kako bi našle bilo kakvog partnera: "Mlada devojka, izgubila verenika bila bi rada da se uda za oficira koji je oslepeo ili na bilo koji drugi način ostao onesposobljen u ratu".

Helena Vrajt, budući da je bila doktorka, slušala je muke tih žena i odlučila da nađe nekoga ko bi mogao da im ispuni najveću želju - želju za potomstvom.

Helen se tako dala u potragu za visokim, zgodnim, šarmantnim muškarcem koji bi, bez obaveza, oplodio buduće mame. Našla je Dereka. Opisuju ga kao "inteligentnog aristokratu i šarmera", opuštao je mlade dame razgovorom, a zatim, na prvom i jedinom sastanku sa njima ulazio u ljubavnu igru. Mladić je izgubio brata u ratu i želeo je da pomogne svojim sunarodnicama da podignu natalitet. Nije da mu je teško palo.

Derek je bio opsednut seksom. Još kao tinejdžer upuštao se u opasne afere sa raznim ženama, da bi na ostrvu na koje je otišao poslom osnovao harem! Njegova verenica je kukala kako je Derek opterećen seksom, pa je prihvatila da njen izabranik sebi da oduška pomažući otadžbini na ovaj način.

Procedura je bila sledeća: Žene bi se samo jednom videle sa "pastuvom". Ukoliko zatrudne - sjajno, ukoliko ne, nije bilo ponovne posete kako bi se sprečila intimnija povezanost. Muževi udatih žena mogli su da upoznaju Dereka ali, očekivano, većina to nije želela.

Ponosni tata, koji je, koliko zna, iz svojih avantura van "projekta" imao najmanje šestoro dece, imao je samo troje rođene u braku.

Ukupno, Derek je bio otac preko 500 beba, a za rođenje deteta bi saznao kada mu doktorka Helen pošalje telegram.Inače, doktorka koja je došla na ideju za Derekove neobične usluge imala je prilično zanimljiv život.

Ona je u konzervativnom periodu imala vrlo slobodan pristup ljubavi, brojne afere, a čak je sa mužem bila u otvorenom braku, što je šokantno danas, a možete samo zamisliti kako je bilo tad.

Jedno od malo nelagodnijih pitanja je koliko se Derekove dece i potomaka međusobno venčalo, s obzirom da nisu znali da su u rodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track