Ovako funkcioner SNS reklamira svoju muškost!
Foto: Twitter

Prepiska na Tviteru sa nepoznatom devojkom

Ovako funkcioner SNS reklamira svoju muškost!

Ludi svet -
Član Glavnog odbora i osnivač SNS, odbornik u Skupštini grada Beograda ali i član kabineta ministra pravde Nikole Selakovića Mario Maletić, okačio je na svoj tviter profil svoju naprednu muškost

BEOGRAD - Član Glavnog odbora i osnivač SNS, koordinator Internet tima, odbornik u Skupštini grada Beograda ali i član kabineta ministra pravde Nikole Selakovića Mario Maletić, okačio je na svoj tviter profil svoju naprednu muškost.

Konverzacija između Maletića i nepozante devojke započeta je pošto se on pohvalio da je na moru i postavio sliku sebe u kupaćem kostimu.

U razmeni tvitova sa određenom devojkom, Maletić je koketirajući sa njom nakon njenog tvita " hahahaha, JA SAM SE BUKVALNO ZALJUBILA U TEBE!" pustio sledeći tvit: "Ja danas ovako :) najgori sam jel da? :)" iznad tvita je bila fotografija njegove napredne muškosti, sakrivene iza kupaćih gaća.

Pre tog tvita nepoznata devojka mu je poslala sliku svog međunožja na šta joj je Maletić odgovorio: "jel to na poslu casual friday? :) eto ideje i za mog poslodavca :)"

Konverzacija između Maletića i nepozante devojke započeta je poštoo se on pohvalio da je na moru i postavio sliku sebe u kupaćem kostimu. Ona mu je zatim odgovorila da mu zavidi i da se okupa za nju. Onda je počela razmena fotografija njihovim međunožja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track