LARI LEOPARD: Teksašanin tetovirao sebi više od 1.000 pega
Foto: Dejli Mejl

Želi da bude divlja mačka

LARI LEOPARD: Teksašanin tetovirao sebi više od 1.000 pega

Ludi svet -
Moje leopard šare dale su mi posebne moći pa sad mogu da vidim u mraku, trčim neverovatnom brzinom i lovim noću, kaže tatu majstor iz Ostina

OSTIN - Teksaški tatu majstor Lari da Leopard (40) pokrio je svaki milimetar svog tela pegama nalik leopardovim. Ali, to nije sve, on veruje da je vremenom postao poput ove divlje mačke - da bolje čuje i da se brže kreće.

Lari želi da bude "manimal"- pola čovek, pola mačka. "Moje leopard šare dale su mi posebne moći pa sad mogu da vidim u mraku, trčim neverovatnom brzinom i lovim noću", kaže leopard Lari.

Lari je, inače, tatu majstor koji ima mali salon u Ostinu, a leopard šare počeo da je da crta po sebi još kao dvadesetogodišnjak. Pet godina kasnije uradio je i lice. On kaže da je njegova porodica očajna zbog toga što je učinio jer je reč o ozbiljnim ljudima i hrišćanskim vernicima. Porodici je bila potrebna čitava decenija da ga ponovo prihvati.

Lari ima i malog sina koji voli svog tatu i zasad ne postavlja nikakva pitanja. Slično je i sa njegovom devojkom Džulijom (29) koja ga je prihvatila takvog. Smeta joj samo što ga ljudi stalno nešto zapitkuju kad izađu na sastanak, a dešavalo se i da ostanu bez večere jer su mu neki restorani zabranjivali ulazak, a neki od sugrađana nazivali su i đavolom.

Lari na sebi ima više od 1.000 šara, čak i na najintimnijim mestima. "To je bilo veoma bolno, ali je vredelo", kaže teksaški leopard koji se unaokolo šeta bez gaća, pa stoga muškost prekriva krznom odranog glodara.

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
http://www.youtube.com/watch?v=aaH1bm-mUgY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track