ŽRTVA ORALNOG SEKSA: Drogirali su me!

Nervni slom

ŽRTVA ORALNOG SEKSA: Drogirali su me!

Ludi svet -
Slike tinejdžerke koja na koncertu Eminema usred bela dana pruža mladiću oralni seks izazvala je pravu oluju na internetu.Devojka je optužila muškarce da "su joj sipali nešto u piće i da zato nije mogla da se kontroliše

Korisnici Tvitera koji su na svoj profil "okačili" fotografije na kojima 17-godišnja tinejdžerka oralno zadovoljava mladića na koncertu Eminema u Irskoj, mogli bi da budu krivično gonjeni. Slike tinejdžerke koja na koncertu Eminema usred bela dana pruža mladiću oralni seks izazvala je pravu oluju na internetu.

Devojka je u međuvremenu optužila muškarce da "su joj sipali nešto u piće". Ona tvrdi da je bila drogirana i da zato nije mogla da se kontroliše. Prema pojedinim tumačenjima ona pokušava da se opravda, međutim ukoliko se to ispostavi kao tačno muškarcima prete rigorozne kazne.

Policija trenutno ispituje uzorak krvi devojčice kako bi otkrila da li je zaista bila drogirana.

Fotografija je samo nekoliko minuta pošto je objavljena postala hit na društvenim mrežama, a irska policija pokušava da otkrije ko je prvi fotku okačio na "mrežu". U međuvremenu je potvrđeno da je slika okačena u zapadnom Belfastu.

Nesrećna devojka, za koju je utvrđeno da je Irkinja, zbog brojnih uvredljivih komentara na društvenim mrežama, završila je u bolnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track