POKAZALA GRUDI GRADONAČELIKU: Skinula se u sred intervjua

Toples

POKAZALA GRUDI GRADONAČELIKU: Skinula se u sred intervjua

Ludi svet -
Kanadska kolumnistkinja je skinula gornji deo haljine, i golih grudi nastavila razgovor sa gradonačelnikom grada Kelouna

Kanadska kolumnistkinja došla je s jasnom namerom na intervju s jednim gradonačelnikom - da skine gornji deo haljine i da ga pita da li je toples dozvoljen u njegovom gradu.

Šta je zamislila, to je i uradila, i to usred razgovora koji su snimale kamere. Videointervju, koji je pre nekoliko dana objavljen na Jutjubu, počinje na klasičan način - upoznavanjem Lori Velburn, kolumnistkinje i blogerke dnevnog lista "The Province", i Voltera Greja, gradonačelnika grada Kelouna (British Columbia).

Nakon nekoliko uvodnih rečenica, intervju je iznenađujuće otišao u sasvim drugom smeru kada je Lori upitala gradonačelnika Greja "Da li je ženama u Kelounu dozvoljeno da hodaju u toplesu po ulici?".

Tada je kanadska kolumnistkinja predala mikrofon svom sagovorniku, skinula gornji deo haljine, i golih grudi nastavila razgovor.

"Šta radite?", upitao je gradonačelnik, ostavši donekle pribran, ali pogled mu je ipak završio na "nedozvoljenom" mestu.

Potom je nadugačko i naširoko objašnjavao kako ne postoji zakon koji ženama brani da ulicama Kelouna hodaju u toplesu.

Taj scenski nastup nije se svideo gradonačelnikovim sugrađanima, pa je Volter Grej morao da objašnjava kako je sve bilo dogovoreno unapred i da je on samo odigrao svoju ulogu u tom skeču ili parodiji.

Stanovnici Kelouna se nisu smejali...

http://www.youtube.com/watch?v=jOmgouk_U20

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track