TRANSFORMACIJA ZA 15 MINUTA: Trik kojim se služe u reklamama za mršavljenje

I svinje mogu da postanu Bijonse

TRANSFORMACIJA ZA 15 MINUTA: Trik kojim se služe u reklamama za mršavljenje

Ludi svet -
Melani je objavila svoju fotografiju na kojima pokazuje kako mala igra svetla i veće gaćice mogu da promene u samo 15 minuta

Melani Ventura, fitnes trener iz Australije, otkrila je na tajnu kako nastaju sve one silne fotografije "neverovatnih" transformacija.

Melani je objavila svoju fotografiju na kojima pokazuje kako mala igra svetla i veće gaćice mogu da promene u samo 15 minuta.

Naime, na levoj slici doručkovala je obilno, nosila uske gaćice i opustila telo, a to je rezultiralo fotografijom na kojoj izgleda deblje i zapuštenije. Petnaest minuta kasnije, snimila je još jednu fotografiju, ali je obukla crne i veće gaćice, nabacila lažni ten, stavila ekstenzije, uspravila se, uvukla stomak, stavila ruku na struk i nabacila smešak.

"Na drugu sam fotografiju dodala i dobar filter jer sve izgleda bolje s filterom", napisala je Melani.

"Ne dopustite da vas časopisi zavaraju. Nikada nećete videti gomilu fotografija na kojima zvezde izgledaju očajno. Foto-šop i svinju može da pretvoriti u Bijonse.

Njen cilj je da raskrinka brojne reklame koje reklamiraju neverovatne dijete, preparate za mršavljenje ili dvonedeljne programe koji ljudima daju nerealna očekivanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track