Ovo su holivudske zvezde koje ne žele decu!

Život samo za slavu

Ovo su holivudske zvezde koje ne žele decu!

Pop kultura -
Džordž Kluni, Elen Didženeris, Kameron Dijaz samo su neke slavne ličnosti koje su odlučile da ne prenesu svoj genetski materijal

Mnogi uspešni holivudski zvezda i pored toga što su lepi, bogati i uspešni ne žele da prenesu svoj genetski materijal na sledeću generaciju. Evo nekih od najvećih holivudskih zvezda koje su javno priznale da nikada ne žele da postanu roditelji.Džordž KluniJedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice poznat je i po tome što otvoreno govori da ne želi ponovo da se oženi niti da dobije dete."Oduvek sam znao da očinstvo nije za mene. Podizanje dece zahteva ogromnu posvećenost i čoveku mora da bude prioritet u životu. Za mene je prioritet moj posao. To je i razlog zbog kog se nikada neću ponovo oženiti", kaže Kluni.

Elen Didženeris i Porša di RosiU ime ovog istopolnog bračnog para, o deci je progovorila Porša di Rosi."Čovek bi trebalo zaista da želi da ima decu, a ni jedna od nas to nije želela. Dakle što se nas tiče i u budućnosti ćemo ostati samo ja i Elen, bez beba. Ali mi smo i najbolje prijateljice i bračni život nam je pravo blaženstvo", kaže Porša.

Kameron DijazPre četiri godine i Kameron Dijaz javno je istupila sa svojim ubeđenjem da majčinstvo nije za nju."Ja vodim zaista neverovatan život. Ali taj život je takav kakav jeste zato što nemam decu. Ne mislim da je pristanak na kompromis ako dobijete dete, niti da je odluka da ne rodite dete posledica kompromisa. To su jednostavno dva sasvim drugačija izbora", rekal je jedna od omiljenih holivudskih plavuša.

Džej i Mejvis LenoVoditelj jedne od najpopularnijih emisija današnjice i njegova supruga sa kojom je u braku više od 30 godina kažu da nikada nisu planirali potomstvo."Još u detinjstvu sam donela odluku da se nikada neću udavati, niti imati decu", rekla je Mejvis Leno, koja je pri ovoj odluci ostala samo delimično, jer je u braku sa Džejem još od 1980. godine.

Rene ZelvegerRene je još jedna zvezda sa holivudske A liste koja je bila iskrena u vezi svoje želje da nema potomstvo."Majčinstvo mi nikad nije bilo ambicija. Generalno nikad ne razmišljam tako, i nikada mi se nije desilo da kažem sebi da ću na primer do 19. godine da uradim nešto, ili da ću sa 25 biti na nekoj određenoj poziciji u životu. Živim dan za dan i stvari prihvatam onako kako se dešavaju. Samo želim da budem nezavisna i da budem u stanju da vodim računa o sebi. Sve ostalo mi je mutno", rekla je Zelvegerova.

Kim KatrelZvezda "Seks i grad" u realnosti ne podseća mnogo na Samantu čiji lik tumači, ali kao ni raskalašna Sem, nije želela decu."Dok sam odgovarala na pitanja vezana za to kad ću i da li ću imati decu, sve vreme sam osećala kako nisam spremna da napravim taj ogroman korak. Biološko materinstvo jednostavno nije iskustvo koje ću proživeti tokom ove životne avanture", rekla je Kim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track