Džesi Džej iznenadila devojčicu iz Brazila nastupom u njenoj sobi

Mini koncert

Džesi Džej iznenadila devojčicu iz Brazila nastupom u njenoj sobi

Pop kultura -
Kada je ušla u sobu i ugledala popularnu pop zvezdu, devojka je od oduševljenja pala na kolena i počela da plače, dok je Džesi počeli da peva pesmu "Party for you"

Tamires de Almedia, 18-godišnja devojčica iz Brazila, bila je u šoku kada je otvorila vrata svoje spavaće sobe, i tamo zatekla pevačicu Džesi Džej, spremnu da joj održi mini koncert.

Kada je devojka došla kući, njeni roditelji su joj kazali da imaju iznenađenje za nju u spavaćoj sobi, a Tamires nije mogla ni da sanja šta je očekuje iza zatovrenih vrata.

Kada je ušla u sobu i ugledala popularnu pop zvezdu, devojka je od oduševljenja pala na kolena i počela da plače, dok je Džesi počeli da peva pesmu "Party for you". Tamires je skočila pevačici u zagrljaj, čim je ona završila pesmu i odbijala da je pusti nekoliko minuta, dok joj je Džesi objašnjavala da je ona "stvarna".

Celu akciju upoznavanja je organizovao popularni voditelj Lusijano Hak, a Tamiers je ponavljala kako ne može da veruje da je Džesi Džej zaista u njenoj spavaćoj sobi. Pevačica je otpevala još dve pesme, a Tamires je kao jedinu želju od pevačice tražila da joj prođe rukama kroz kosu, jer je impresionirana sa Džesinom frizurom.

http://www.youtube.com/watch?v=maw476PCCBc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track