Bred Pit počastio Anđelinu nakitom od 250.000 dolara

Galantan

Bred Pit počastio Anđelinu nakitom od 250.000 dolara

Pop kultura -
Bred je galantno odrešio kesu, te u luksuznoj prodavnici satova "Emperor" za svoju partnerku kupio ekskluzivni "Parmiđani" sat. Tome je dodao još par komada nakita

Holivudski lepotan Bred Pit je tokom posete Hong Kongu za svoju još lepšu polovinu Anđelinu Džoli pazario nakit u vrednosti od 250.000 dolara!

Anđelina i Bred, koji su proglašeni holivudskim parom koji najviše zarađuje, ne škrtare kada je luskuz u pitanju! Tako je Bred galantno odrešio kesu, te u luksuznoj prodavnici satova "Emperor" za svoju partnerku kupio ekskluzivni "Parmiđani" sat. Tome je dodao još par komada nakita, a ukupan ceh je iznosio 250.000 dolara.

Iz "Emperor" prodavnice potvrđeno je da je slavni glumac pored luksuznog ručnog sata kupio još i 18-okaratnu zlatnu ogrlicu sa priveskom prepunim dijamantima, kao i srebrnu narukvicu sa privescima koji simbolizuju sreću i sigurnost.

Inače, Bred Pit trenutno boravi u Londonu gde snima svoj novi film "Fury", dok je Anđelina na potpuno drugom kontinentu - u Australiji, gde radi na svom drugom po redu rediteljskom projektu, filmu "Unbroken". Stoga, možda je upravo ovim skupocenim darovima Bred želeo da nadomesti razdvojenost od svoje partnerke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja