Ema Votson i Benedikt Kumberbač najseksipilniji na svetu

Najpoželjniji

Ema Votson i Benedikt Kumberbač najseksipilniji na svetu

Pop kultura -
U anketi definitivno dominiraju Britanci, pa je tako najseksepilnijim glumcem proglšen Benedikt Kumberbač, zvezda filma "The Fifth Estate" o osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu

Glumica Ema Votson proglašena je najseksepilnijom filmskom zvezdom na svetu, na osnovu ankete koju je sproveo "Empire Online". U muškoj konkurenciji najviše glasova je osvojio Benedikt Kumberbač.

Iako je u filmovima o Hariju Poteru igrala štreberku Hermionu Grendžer, Ema Votson je uspela da osvoji publiku besprekornom figurom i blistavim osmehom. Lepotica koja retko nosi kratke haljine i izazovne kombinacije, dobila je više glasova od Andželine Žoli i Mile Kunis.

"Najteža stvar po pitanju lepote je što morate da pazite da ne ličite na nekog drugog, posebno u filmskoj industriji. Primetila sam da su glumice sve sličnije među sobom", rekla je Ema.

U anketi definitivno dominiraju Britanci, pa je tako najseksepilnijim glumcem proglšen Benedikt Kumberbač, zvezda filma "The Fifth Estate" o osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu.

On je nadmašio poznate zavodnike kao što su Bredli Kuper i Rajan Gosling. "Da li je moguće da me neko smatra seksepilnim? Umreću od smeha, ali uživam u tome", rekao je glumac, čije obožavateljke sebe nazivaju "Cumberbitches" (Kumberkučke).

Izgleda da je popularnost Roberta Patinsona opala, jer je ovoga puta zauzeo tek sedmo mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track