SKROMNI VAJA KON DIOS: Dani želi da uživa u srpskoj hrani!

Koncert 12. oktobra u Kombank areni

SKROMNI VAJA KON DIOS: Dani želi da uživa u srpskoj hrani!

Pop kultura -
Pevačica Dani Klajn zahteva jednostavnu sobu za nepušače, mirnu i tihu, i ukoliko je moguće sa lepim pogledom

BEOGRAD - Zahtevi belgijske grupe Vaja kon dios, uoči nastupa 12. oktobra u Kombank areni, skromni su i usmereni ka tome da se osećaju prijatno u srpskoj prestonici i da publici pruže što bolji doživljaj na koncertu.

Bend će odsesti u jednom od najluksuznijih domaćih hotela - "Metropolu", poznatom po tome što je ugostio brojne svetske zvezde. Međutim, to ne znači da su njihovi zahtevi "zvezdani". Naprotiv. Pevačica Dani Klajn zahteva jednostavnu sobu za nepušače, mirnu i tihu, i ukoliko je moguće sa lepim pogledom.

"Molimo vas, ne pokušavajte da nam udovoljite velikim apartmanima. Dani će se u njemu osećati izgubljeno. Normalna hotelska soba je sasvim dovoljna", navedeno je u dopisu menadžmenta benda.

Prijatan ambijent i kućna atmosfera važni su i u bekstejdžu Kombank arene, gde će bend boraviti neposredno pre koncerta. Od organizatora koncerta zahtevane su posebne prostorije za Klajn, kao i za muzičare koji sa njom nastupaju, a u njima bi trebalo da se nađu zavese, vedre biljke i cveće, lampe…

Klajn je izrazila želju da ponovo uživa u srpskim specijalitetima, pošto se tokom ranijih gostovanja u Srbiji oduševila domaćom hranom. Ovoga puta njen izbor su domaći sirevi i mesne prerađevine, kao i kvalitetno srpsko crno vino.

Zamolila je i za brojeve provereno dobrih restorana sa lokalnom kuhinjom koji se nalaze u blizini hotela i Arene, kako bi dodatno mogla da uživa u srpskoj hrani.

Kao jedina žena u bendu, i glavna akterka cele "Vaya Con Dios" priče, Klajn zahteva kontrolu nad svim segmentima koncerta. Na svoj zahtev biće uključena u sve aspekte nastupa, kako muzičke, tako i tehničke prirode, ne bi li bila sigurna da će je publika u Srbiji, poslednji put u ovom sastavu, čuti u najboljem izdanju.

Zanimljivo je i to da su organizatori koncerta zamoljeni da nakon nastupa "Vaya Con Dios" ne organizuju dodatne zabave u Areni, kako bi publika mogla da ode kući na miru, noseći najlepše uspomene na poslednje izvođenje čuvenih hitova "Nah Neh Nah", "Just a Friend of Mine", "Johnny", "Don’t You Cry For Louie", "Puerto Rico".

Beogradski koncert sastava Vaja kon dios, u okviru njihove oproštajne turneje, organizuje produkcija "Playlive", a početak koncerta zakazan je za 21 čas.

Poslednji kontingent karata od sutra je u prodaji po cenama: 4.200 i 3.700 dinara za sedenje (parter), 1.900 dinara za stajanje (parter), dok za mesta za sedenje na tribinama treba izdvojiti 2.500, 2.700 i 2.900 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track