SAVRŠEN TEN: Saveti šminkera Kim Kardašijan

Kako postići savršeno lice

SAVRŠEN TEN: Saveti šminkera Kim Kardašijan

Pop kultura -
Odlično našminkano lice počinje pravilnim izborom tečnog pudera. Masnom tipu kože najbolje odgovaraju mat formule bez ulja, dok suvoj koži treba puder na bazi ulja koji hrani kožu i ne ostavlja grudvice, savetuje Troj Džensen

Kim Kardašijan važi za jednu od najbolje našminkanih javnih ličnosti u Holivudu. Za njen besprekoran izgled je zadužen šminker Troj Džensen. Pogledajte neke njegove savete.

"Odlično našminkano lice počinje pravilnim izborom tečnog pudera. Masnom tipu kože najbolje odgovaraju mat formule bez ulja, dok suvoj koži treba puder na bazi ulja koji hrani kožu i ne ostavlja grudvice", savetuje Troj Džensen koji šminka Kim Kardašijan, Rejčel Bilson i Nikol Rič.

Hajlajter za prirodni izgledPre samog nanošenja pudera, kožu treba osenčiti hajlajterom koji će joj vratiti prirodni sjaj. Nanosi se na most nosa, jagodice i čelo, a tek potom sledi sloj tečnog pudera. Hajlajter će sprečiti da lice izgleda poput maske.

Puder se nanosi četkicom"Tečni puder umesto prstima treba nanositi četkicom, a potom razmazati sunđerom. Takvim se nanošenjem izbegavaju grudvice, a puder se nanosi ravnomerno bez ikakvih nepravilnosti", tvrdi Džensen.

Tečni puder dodatno će istaći ružOsim za lice, tečni puder je kvalitetan dodatak za usne. Dovoljno ga je naneti na usne i potom namazati neutralnim ružem, a njegova prednost leži i u tome što će jarku nijansu ruža ili sjaja dodatno istaći.

Puder u prahu treba izbegavati"Puder u prahu je najbolje izbegavati zato što retko izgleda dobro. Međutim, ako je masnoj koži potreban, dovoljno ga je naneti samo na T zonu", savetuje Džensen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track