ZAHTEVI JEDNE DIVE: Na čemu Bijonse insistira pred nastup?
Foto: Dejli Mejl

Skromna

ZAHTEVI JEDNE DIVE: Na čemu Bijonse insistira pred nastup?

Pop kultura -
Zahtev koji se odnosio lično na nju bio je taj što je tražila da druga soba ima jako osvetljenje i da bude opremljena sa velikim "šminkerajem" kako bi pop diva mogla propisno i da se našminka

Svetske zvezde najčešće su bahate i razmažene kada treba da predoče svoju listu zahteva prilikom koncerata i raznih drugih nastupa. Ipak, takvom se nije pokazala i pevačica Bijonse, čija se lista čini sasvim razumnom.

Organizatori smeštaja slavnih zvezda tokom njihovih turneja i nastupa uglavnom se susreću sa listom zahteva koja pokazuje svu njihovu razmaženost i potenciranje statusa zvezde. Često su ti zahtevi i sasvim apsurdni, poput zahtevanja uramljene slike princeze Dajane, ili pak bahati poput onih kada insistiraju na tome da šoferi tokom vožnje ne smeju ni slučajno da uspostave kontak očima sa njima.

Upravo zato, lista zahteva planetarno popularne Bijonse čini se sasvim razumnom. Tokom jednog nedavnog nastupa, ona je tražila da soba u kojoj je odsela bude potpuno prilagođena njenoj skoro dvogodišnjoj ćerki Blu Ajvi, s naznakom da sav nameštaj bude u beloj boji. Takođe, zahtevala je da soba za presvlačenje bude dovoljno velika da u nju komotno može da sedne osmoro ljudi, te da sobna temperatura bude podešena na prijatnih 22 stepena.

Zahtev koji se odnosio lično na nju bio je taj što je tražila da druga soba ima jako osvetljenje i da bude opremljena sa velikim "šminkerajem" kako bi pop diva mogla propisno i da se našminka. Takođe, na listi se našao i zahtev da hrana bude služena na kristalno belim stoljnjacima, a kupatilo čisto i bez video nadzora!

Sudeći po ovoj listi, možemo zaključiti da ego slavne zvezde, uprkos planetarnoj slavi, nije dostigao gigantske razmere. Ili je to uticaj njenog supruga Džej Zija, koji voli da se, poput običnih smrtnika, provoza i gradskim prevozom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track