Najnovije vesti

GOTOV MEDENI MESEC: Povratak Blejk Lajvli na filmsku scenu!
Foto: Rojters

Nova uloga

GOTOV MEDENI MESEC: Povratak Blejk Lajvli na filmsku scenu!

Pop kultura
Medeni mesec za Blejk Lajvli je konačno završen, te godinu dana nakon venčanja, i pauziranja od snimanja, popularna "Tračara" se vraća na filmski ekran

Blejk Lajvli je spremna da se vrati na glumačku scenu. Supruga glumca Rajana Rejnoldsa stavila je po strani svoju glumačku karijeru otkako se udala pre više od godinu dana, a sada je obradovala svoje obožavaoce vešću da je prihvatila glavnu ulogu u filmu "The Age of Adaline".

Reč je o romantičnoj drami čije snimanje počinje u maju, a u kojoj će pored Blejk glumiti i oskarovka Elen Burstin. Zvezda serije "Tračara" glumiće ženu rođenu početkom 20. veka koja prestaje da stari nakon nezgode u kojoj je zamalo izgubila život.

Dvadesetšestogodišnja Blejk nagovestila je da će učestvovati u ovom filmskom projektu u prošlomesečnom intervjuu za britanski "Vogue".

"To je nešto što će početi za nekoliko meseci i zbog čega sam veoma uzbuđena", rekla je glumica. Inače, kako pišu strani mediji, prvobitno je ovu ulogu trebalo da dobije Ketrin Hajgl, ali je ona odustala od ovog angažmana iz nepoznatih razloga.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...