6 stvari zbog kojih se ne treba kajati u životu

Saznajte

6 stvari zbog kojih se ne treba kajati u životu

Pop kultura -
Otkrivamo vam nekoliko stvari koje su potpuno normalne i ne predstavljaju ništa loše, a zbog kojih se nikada ne biste trebali pokajati

Ne postoji osoba koja nije grešila i koja se ne kaje zbog svojih grešaka. Ali, dok se zbog nekih stvari vredi kajati, neke druge bi trebalo zaboraviti istog trenutka kada ih napravite.

Otkrivamo vam nekoliko stvari koje su potpuno normalne i ne predstavljaju ništa loše, a zbog kojih se nikada ne biste trebali pokajati.

- Komentarišete ljude? Nema razloga da kasnije zažalite, jer svi to rade, a drugi verovatno komentarišu vas.

- Skrivanje od bivšeg - Već ste rekli jedno drugome sve što ste imali, pa je ponovni susret potpuno bespotreban.

- Kupovina - Ako ste novac dali na haljinu, cipele, torbu o kojima maštate već mesecima, nema mesta za kajanje. S vremena na vreme imate pravo da sami sebi nešto poklonite.

- Ne odgovaranje ne poziv ili poruku - Ako vam se trenutno ne da, nemojte odgovarati. Svakako ćete poziv uzvratiti, a na poruku odgovoriti onda kada budete boljeg raspoloženja.

- Bele laži upućene prijateljici - Sa prijateljima treba biti iskren, ali nemojte se kajati zbog sitnih laži kojima ste se koristili kako je ne biste povredili. Pa, naravno da ćete joj reći da vam nije dosadna iako već treću sedmicu oduševljeno priča o svom savršenom novom dečku.

- Okrivljavanje javnog prevoza za kašnjenje - U proteklih nekoliko dana javni prevoz s pravom okrivljujemo za kašnjenje. No, ako isti izgovor iskoristite da opravdate kašnjenje i u onim danima kada javni prevoz funkcioniše, nemojte se kajati. "Morala sam se vratiti jer sam napola puta shvatila da su mi bolje druge cipele.", nije baš najbolje opravdanje. Uostalom, svakako ćete idući put doći na vreme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track