BEZ DIJETE: Pametne pantalone koje sužavaju

Iluzija

BEZ DIJETE: Pametne pantalone koje sužavaju

Pop kultura -
Jednostavan kroj koji prati liniju noge zahvaljujući beloj bočnoj crti stanjuje bedra i stvara iluziju do trećine uže noge

Većina žena muku muči sa širokim kukovima, a u najvećem broju slučajeva dijete ne pomažu. Izlaz postoji – "pametne pantalone"!

Jedna od najpoznatijih ljubiteljki mode koja ne prati trendove nego ih stvara, jeste njujorška modna ikona Olivia Palermo. Njene "street style" kombinacije jedne su od osnovnih predloga u modnim magazinima i blogovima, a poslednja u kojoj je prošetala u društvu svog čupavog ljubimca istakla je novi trend koji će nesumnjivo obožavati žene širom sveta.

Veliki modni hit koji su brojne dame prihvatile oberučke bile su pre nekoliko sezona pametne haljine. One, naime, zahvaljujući optičkim iluzijama sužavaju struk i naglašavaju bokove.

Filozofija koja jednim odevnim komadom garantuje savršen izgled figure prebačena je ove sezone na pametne pantalone.

Jednostavan kroj koji prati liniju noge zahvaljujući beloj bočnoj crti stanjuje bedra i stvara iluziju do trećine uže noge.

Poznata trendseterka Olivia Palermo pametne pantalone je kombinovala uz sivi pleteni džemper i crne ravne cipele, te pokazala primer kako ‘furati’ novi trend.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track