EMINA JAHOVIĆ: I ja bih volela da me zovu Madona!
Foto: Damir Dervisagic

Najbolji sudija X Factor

EMINA JAHOVIĆ: I ja bih volela da me zovu Madona!

Pop kultura -
Pevačica je Emina na pomalo sarkastičan način komentarisala nastup jedne takmičarke, iako je kandidati obasipaju komplimentima da je puna pozitivne energije i tera tremu

Emina Jahović, pevačica i član žirija X Factor svojim šarmom i neposrednošću osvojila je simpatije publike, ali i takmičare najpopularnijeg pevačkog šou programa.

Na društvenoj mreži Tviter svakodnevno stižu pohvale kandidata: "Najbolji sudija X Factor. Ima takvu harizmu da kandidatu na bini pošalje toliko pozitivne energije da trema momentalno nestane<3", napisao je jedan od takmičara na Emininom Tviter nalogu.

Međutim, u medijima se pojavio snimak gde Emina na pomalo sarkastičan način komentariše nastup jedne takmičarke: "Pa dobro, baš je to lepo. I ja bih volela da me zovu Madona!, rekla je pevačica.

Kako su prvi kandidati reagovali na, po svemu sudeći, oštre komentare žirija Željka Joksimovića, Kikija Lesendrića, Kristine Kovač i Emine Jahović saznaćemo u premijernoj emisiji u utorak 29. oktobra na TV Pink u 21.15.

Emina nestrpljivo očekuje početak emitovanja i to je podelila sa svojim fanovima. "Dragi moji fanovi, X Factor će biti spektakl sa toliko talenta i lepote. Ne mogu da dočekam taj 29.oktobar. Region ce dobiti nove zvezde X!", napisala je pevačica.

http://www.youtube.com/watch?v=oez66fqbapg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track