Džiboni nije izašao iz Arene dvadeset sati
Foto: Damir Dervisagic

Hrvatski muzičar čitav dan pripremao koncert

Džiboni nije izašao iz Arene dvadeset sati

Pop kultura -
Slavni hrvatski muzičar ručao je u Areni, a čak je i druženje sa svojim dobrim prijateljima iz Beograda odložio i svima zakazao viđanje posle koncerta

Džiboni je juče nakon doručka u hotelu, koji se nalazi u blizini Arene, otišao na probe i u Areni proveo više od 20 sati spremajući se za dugoočekivani koncert pred beogradskom publikom.

Slavni hrvatski muzičar ručao je u Areni, a čak je i druženje sa svojim dobrim prijateljima iz Beograda odložio i svima zakazao viđanje posle koncerta. U pauzi između proba uspeo je da odvoji malo vremena da se pozdravi sa svojim najvernijim fanovima.

Tako je juče Džiboni u Areni proveo skoro ceo dan jer je želeo da se uveri da će njegov nastup proteći na najbolji mogući način. S njim je sve vreme bio i Vlatko Stefanovski.

"Na tonskoj probi smo bili veoma koncentrisani na posao. Džiboniju je ovaj koncert bio jako značajan. Rekao je da Beograd pamti po dobrim ljudima koji zaslužuju najbolje. Pevali smo i svirali zajedno svuda po Balkanu i dobro ga poznajem. Bilo mi je bitno samo da nije nervozan i napet pred koncert. Međutim, bio je odlično raspoložen pa je tu svoju energiju ubrzo preneo na celu ekipu. Složili smo se da je ovo bio koncert njegovog života. Imao je fantastične goste na sceni, a u publici je bilo dosta Džibonijevih prijatelja koje on pamti iz prošlih vremena. Odlična svirka", rekao je Stefanovski.

Džibonijevi gosti na koncertu su bili Damir Urban, Londonski gospel hor, Maja Azucena i slavni gitarista Stiv Stivens koji je nastupao sa Majklom Džeksonom, Bilijem Ajdolom, bendom „Motli kru“, a za muziku iz filma “Topa gan“ je dobio i Gremi nagradu.

Koncert u Beogradu prvi je koncert u srpskoj prestonici hrvatskog muzičara za 20 godina njegove karijere. Kako je i sam isticao, ovo je „koncert njegovog života“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja