Ivan Ivanović: Borise, tako si seksi!

Glumac se uspešno transformisao u Tinu Tarner

Ivan Ivanović: Borise, tako si seksi!

Pop kultura -
Milivojević, tamnoput, šatirane kose, na visokim potpeticama i u kratkoj uskoj haljinici, s izdepiliranim pazuhom i rukama, oduševio žiri

Vatreno do kraja.Boris Milivojević pobednik je treće epizode spektakularnog muzičkog takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato“ na TV Prva. Glumac je dinamičnim nastupom, vizuelnom i vokalnom imitacijom vatrene Tine Tarner osvojio glasove kako žirija, tako i ostalih takmičara. U kratkoj uskoj haljinici na bretele, na visokim potpeticama, sa šatiranom kosom i izdepiliranim pazuhom i rukama, Boris je pevao veliki hit pop zvezde „Roling on the River“, kojim je sve u studiju podigao na noge.Koliko je truda uložio primetio je i gostujući član žirija Miroslav Ilić, koji mu je mimikom pokazao da je zadovoljan što se Milivojević uneo u ulogu i što nema šiške ispod miške. Ivan Ivanović nije krio svoje oduševljenje:- Briljirao si i bio si seksi!Nagradu od 1.000 evra pobednik je namenio deci bez roditeljskog staranja u Zvečanskoj ulici.

Žiriju bilo zanimljivo... Miroslav Ilić i Ivan Ivanović
Žiriju bilo zanimljivo... Miroslav Ilić i Ivan Ivanović

Aleksa Jelić void posle tri epizodeNakon treće epizode na prvom mestu se našao Aleksa Jelić sa 118 glasova, a s jednim glasom manje u stopu ga prati Ana Kokić.

Ličila na kvarcovanog Mišu JanketićaGoca Tržan je u šouu koji rade TV Prva i „Imoušn“ pokušala da uskoči u kožu Džeja Ramadanovskog, ali prema Ivanovićevom mišljenju, ona ipak nije uspela u tome. Rekao joj je da mu više liči na „iskvarcovanog Mišu Janketića“. Voditelj je primetio da nije skinula ni lak sa noktiju, pa je dodao da će Džej biti presrećan kad vidi kakve nokte ima.

Ko će koga imitiratiKnez - Hari Mata HariGoca - AC/DCSkaj Vikler - Vil Aj EmTamara Dragičević - Lepa BrenaAna Kokić - Lučano PavarotiSara Jovanović - Britni SpirsSneki - ViktorijaŽeljko Šašić - Aca LukasAleksa Jelić - Eros RamacotiBoris Milivojević - Elvis Prisli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track